LG pristatė pirmąjį pasaulyje lankstų ir skaidrų ekraną

„LG Display“ sukūrė ir pristatė pirmąjį pasaulyje 77 colių OLED ekraną. Tai pirmasis tokio dydžio ekranas, kuris yra visiškai lankstus ir skaidrus, todėl puikiai prisitaiko prie vartotojų poreikių ir erdvės charakteristikų.

 Šis ekranas bus skirtas parduotuvėms, verslo centrams.
 Šis ekranas bus skirtas parduotuvėms, verslo centrams.
 Šis ekranas bus skirtas parduotuvėms, verslo centrams.
 Šis ekranas bus skirtas parduotuvėms, verslo centrams.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-06-27 11:54

Šis unikalios technologijos ekranas pasižymi 3840 x 2160 UHD rezoliucija, 40 proc. skaidrumu ir 80 kreivės spinduliu. Skydelis gali būti sukamas spinduliu net iki 80 mm ir tai neturės jokios įtakos ekranui ir rodomam vaizdui.

Šis ekranas bus skirtas parduotuvėms, verslo centrams, moderniuose pastatuose, kur vyrauja lanksčios formos, ovalios sienos. Ekranas taip pat tinkamas namams, kaip interjero detalė. Planuojama, kad ekranai bus itin populiarūs tarp konferencijų ir parodų rengėjų, kur renkasi daug žmonių ir yra itin svarbu, kad vaizdą matytų didelis kiekis žmonių iš visų pusių.

2014 m. „LG Display“ rinkai pristatė 18 colių lankstų ir vertikalų OLED ekraną su 30 kreivės spinduliu ir 18 colių skaidriu OLED skydeliu, o 2016 metais – 55 colių skaidriu OLED skydeliu, kurio skaidrumas siekė 40 proc. 

„Jau 2013 metais pradėjome gaminti OLED ekranus rinkai ir nuo tada diegiame vis daugiau inovacijų ir tobuliname technologijas, kad ekranai atlieptų visus vartotojų poreikius. Nežadame sustoti ir greitu metu rinkai pristatysime dar pažangesnius sprendimus“, – sakė In-Byung Kang, vyresnysis vice prezidentas ir technologijų departamento vadovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.