Norite ilgesnių ir storesnių blakstienų? Pasaulį užkariauja šios

Moterys dešimtmečius stengiasi išsiskirti kuo ilgesnėmis ir storesnėmis blakstienomis. Dabar klapsėjimo asės sulaukė naujo iššūkio: dar labiau išsiskirti iš minios padės prie akių vokų tvirtinami LED šviestukai. 

Bene didžiausias LED blakstienų trūkumas tas, kad jos su valdikliu sujungtos laidais, o visa tai reikia kaip nors paslėpti. 
Bene didžiausias LED blakstienų trūkumas tas, kad jos su valdikliu sujungtos laidais, o visa tai reikia kaip nors paslėpti. 
Šviečiančios blakstienos turi specialų valdiklį, kuris su jomis sujungtas laidais. 
Šviečiančios blakstienos turi specialų valdiklį, kuris su jomis sujungtas laidais. 
LED blakstienos. 
LED blakstienos. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 1, 2017, 7:57 PM, atnaujinta Jul 2, 2017, 9:08 AM

Šias šviečiančias blakstienas, pavadintas „f.lashes“ (žodžių žaismas: angl. lash – blakstiena, flash – blyksnis), sugalvojo dizaineris Tienas Phamas. Pirmą kartą viešai jos buvo pademonstruotos pernai „Maker Faire“ renginio metu. 

Paskatintas didžiulio susidomėjimo ir teigiamų atsiliepimų, T.Phamas nusprendė surinkti lėšų produkto išleidimui „Kickstarter“ minios finansavimo platformoje. Jis siekė pritraukti bent 40 tūkst. dolerių pradinių investicijų, tačiau jau viršijo šį tikslą daugiau nei dukart, o iki projekto finansavimo pabaigos dar liko beveik trys savaitės. 

„F.lashes“ yra siauros LED šviestukų juostelės, blakstienų klijais prilipdomos prie akių vokų, tiesiai virš blakstienų. Jos turi specialų valdiklį, kuris su šviečiančiomis blakstienomis sujungtas plonais laidais – visa tai nešiotojas turi kur nors paslėpti (pavyzdžiui, plaukuose). Tačiau viską sudėjus į savo vietas efektas būna išties neeilinis. 

Šviečiančios blakstienos siūlomos septynių spalvų, jos mirksi skirtingais dažniais, atsižvelgiant į savininko judesius. 

Pirmieji „Kickstarter“ projekto rėmėjai vieną tokių blakstienų komplektą galėjo užsisakyti už 30 dolerių, šiuo metu jis kainuoja nuo 40 dolerių. 

Produktas išties įdomus ir išskirtinis, tačiau jis nėra pilnai pritaikytas masiniam naudojimui (bene didžiausia kliūtis – minėtasis valdiklis ir laidai, kuriuos reikia slapstyti). Visgi nenustebkite jei po mėnesio-kito kokiame nors klube ar festivalyje pamatysite žmogų su blyksinčiomis blakstienomis. 

Parengta pagal „The Verge“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.