Aiškėja, koks bus „iPhone 8“

Vienas įdomiausių dalykų apie šiemetinio „iPhone“ išleidimo gandus yra jų neužtikrintumas. Neužtikrintumas, kurį kursto visiškai priešinga informacija ir spėliojimai apie tai, ar telefonas pasirodys laiku ar vis dėlto pavėluos, kaip jis atrodys, kokius naujus privalumus turės ir panašiai.

 Žinomas telefonų informacijos nutekintojas Evanas Blassas publikavo aukštos kokybės ir didelę vizualizaciją, rodančią, kaip atrodys „iPhone 8“.<br> Evano Blasso iliustr.
 Žinomas telefonų informacijos nutekintojas Evanas Blassas publikavo aukštos kokybės ir didelę vizualizaciją, rodančią, kaip atrodys „iPhone 8“.<br> Evano Blasso iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 10, 2017, 11:23 PM

Bet atrodo, galutinis vaizdas pagaliau pradeda aiškėti. Žinomas telefonų informacijos nutekintojas Evanas Blassas publikavo aukštos kokybės ir didelę vizualizaciją, rodančią, kaip atrodys „iPhone 8“.

Kas dabar matyti, tai kad 16-asis „iPhone“ modelis, kuris greičiausiai bus pavadintas „iPhone 8“, turi smarkiai – per visą korpuso priekio plotą – išdidėjusį ekraną, priekinę kamerą, infraraudonųjų spindulių jutiklį ir garsiakalbį. Jokio „Namų“ mygtuko, dėl ko atsiranda spėliojimai, kad savininko atpažinimui bus naudojama veido atpažinimo technologija.

Vizualizacijoje įrenginys įdėtas į tvirtai atrodantį „Urban Armor Gear“ įdėklą, kuris buvo gaminamas ir „iPhone 7“ telefonams. Kovo mėnesio data, matoma ekrano valdiklyje tarsi sufleruoja, kad čia yra gana ankstyva vizualizacijos versija, ir viskas galiausiai gali pasirodyti ir ne visai taip, bet Markas Gurmanas iš „Bloomberg“, garsėjantis kaip turintis patikimų informatorių pačiame „Apple“ sako, kad šis paveikslėlis visai atitinka būsimą realybę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.