„Samsung“ ir LG nusitaikė į kompiuterinių žaidimų mėgėjus

Pietų Korėjos kompanijos „Samsung“ ir LG jau artimiausiu metu gali prisijungti pirmaujančių bendrovių, gaminančių kompiuterinę įranga kompiuterinių žaidimų mėgėjams ir mesti iššūkį tokioms kompanijoms, kaip „Asus“, „Acer“, „Gigabyte“ ir „Micro-Star International“ (MSI), rašo laikraštis „The Korea Herald“.

 Pietų Korėjos kompanijos „Samsung“ ir LG jau artimiausiu metu gali prisijungti pirmaujančių bendrovių, gaminančių kompiuterinę įranga kompiuterinių žaidimų mėgėjams.<br> Scanpix/Reuters nuotr.
 Pietų Korėjos kompanijos „Samsung“ ir LG jau artimiausiu metu gali prisijungti pirmaujančių bendrovių, gaminančių kompiuterinę įranga kompiuterinių žaidimų mėgėjams.<br> Scanpix/Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS

Aug 22, 2017, 12:14 PM

Šiuo atveju pirmiausia kalba eina apie nešiojamuosius kompiuterius.

„Samsung“ pirmadienį taip pat pranešė sukūrusi didžiausią pasaulyje žaidimams skirtą 49 colių įstrižainės monitorių „Samsung CHG90 QLED“. Jis oficialiai bus pristatytas Kelne rugpjūčio 22-26 d. d. vyksiančioje parodoje „Gamescom 2017“ bei Berlyne rugsėjo 1-6 d. d. vyksiančioje parodoje IFA 2017.

Tuo tarpu LG liepą pristatė naują įrenginį žaidėjams – nešiojamąjį kompiuterį 15G870 su „Intel i7-7700HQ“ procesoriumi ir viena iš geriausių „Nvidia“ vaizdo plokščių.

Analitikai pažymi, kad Pietų Korėjos kompanijos nori pasinaudoti savo spartaus šio sektoriaus augimo teikiamu pranašumu. Pačioje Pietų Korėjoje vien tik pernai žaidimas skirtų nešiojamųjų kompiuterių paklausa šoktelėjo 230 proc., rašo „The International Business Times“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.