Sprogstanti naujiena: „Galaxy Note“ sugrįžta. Koks jis bus?

Turbūt pamenate „Samsung Galaxy Note 7“ skandalą, kai dėl baterijų projektavimo ir gamybos gamybos broko kompanija patyrė milijardinius nuostolius – nes priėmė drąsų sprendimą susigrąžinti visus rinkoje esančius „Galaxy Note 7“ telefonus?

Trečiadienį 18 valandą Lietuvos laiku bus pristatytas naujausias modelis „Samsung Galaxy Note 8“.
Trečiadienį 18 valandą Lietuvos laiku bus pristatytas naujausias modelis „Samsung Galaxy Note 8“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-23 07:18

„Samsung“ pasielgė dar drąsiau – ne tik susigrąžino iš parduotuvių visus 2,5 milijono telefonų, atidžiai ištyrė incidentą (700 darbuotojų laboratorijose tyrė ir bandė 200 000 telefonų bei 300 000 baterijų), bet ir nusprendė ne tik nenutraukti vardą susigadinusios produktų linijos, apie kurią jau ėmė sklandyti net anekdotai, esą kai kurių šalių armijos nori įsigyti „Note 7“ kaip sprogstamąjį ginklą, bet ir pratęsė „Note“ dinastiją: trečiadienį 18 valandą Lietuvos laiku bus pristatytas naujausias modelis „Samsung Galaxy Note 8“.

Spėjamos specifikacijos

Beveik nebejuokaujama, kad tai bus pats saugiausias išmanusis telefonas pasaulyje - „Samsung“ tiesiog nebegali dar kartą taip susimauti.

Bet nors iki pristatymo dar pusė paros, nekantrumas auga, ir jau esama šiek tiek nutekėjusios informacijos, tad galima pakalbėti apie galimas telefono specifikacijas.

Spėjama, kad telefonas turės 6.3 colio įstrižainės 2160x3840 rezoliucijos ekraną užapvalintais kraštais, pagerintą rainelės ir į bendrą ekraną (t. y. korpuso priekyje, o ne nugarėlėje) integruotą pirštų atspaudų skaitytuvus, Exynos 8895 arba Snapdragon 835 procesorių, 6 GB RAM atminties ir 64 GB vidinės atminties, galbūt bus pirmasis „Samsung“ telefonas, kuris turės dvigubą galinę kamerą ir 3X optinį priartinimą.

Tai pat tikimasi, kad įrenginyje bus 3000 mAh akumuliatorius, kurį bus galiam krauti tiek greituoju, tiek bevieliu būdu.

Taip pat manoma, kad tai bus pirmasis „Samsung“ telefonas, perlipęs tūkstančio JAV dolerių kainą.

Nors telefonas bus pristatytas trečiadienio vakare, prekyba naujuoju modeliu greičiausiai prasidės tik rugsėjį ar spalį – priklausomai nuo regiono.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.