Perki telefoną – planšetė už eurą

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ klientams suteikia išskirtinę galimybę. Įsigijus bet kurį išmanųjį telefoną ir sudarius 2 metų sutartį – „Huawei“ planšetė vos už 1 eurą.

  „Tele2“ suteikia galimybę Įsigijus bet kurį išmanųjį telefoną ir sudarius 2 metų sutartį, gauti „Huawei“ planšet3 vos už 1 eurą.<br> 123RF nuotr.
  „Tele2“ suteikia galimybę Įsigijus bet kurį išmanųjį telefoną ir sudarius 2 metų sutartį, gauti „Huawei“ planšet3 vos už 1 eurą.<br> 123RF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2017, 2:57 PM

„Pastebime, kad planšetės atrado savo rinkos nišą. Vartotojai perka jas kaip papildomą ekraną išvykoms į gamtą ar sodybą, tėvai naudoja kaip vaikų mokymosi priemonę, vairuotojai – kaip navigacijos ekraną. Neabejojame, kad tokių galimybių yra daugiau, todėl siūlome vartotojams jas išbandyti“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Planšetę tik už eurą įsigyti galės visi, perkantys bet kurį išmanųjį, liečiamo ekrano telefoną ir sudarę dvejų metų neribotų pokalbių ir SMS su 4 GB ar daugiau interneto duomenų sutartį.

Terminuotos sutarties sąlygos galios pasirinktam telefonui ir planui, tuo tarpu planšetė po įsigijimo taps kliento nuosavybe.

Klientai galės rinktis iš „Huawei T3 8.0“ (įrenginio vertė – 179 Eur.) ir „Huawei T3 10“ (įrenginio vertė – 199 Eur.) modelio planšečių.
Pasiūlymas galioja perkantiems bet kurį išmanųjį, liečiamo ekrano telefoną su „Tele2“ neribotų pokalbių, SMS bei 4 GB ar daugiau interneto duomenų planais, ir sudarius 2 metų sutartį. Pasinaudoję juo planšetę įsigysite vos už eurą ir vienkartinį, visiems įrenginiams pagal Lietuvos Respublikos įstatymus taikomą AGATOS mokestį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.