Nutekėjo informacija, kiek gali kainuoti „Samsung Galaxy S9“

Šiame interneto ir itin greitai plintančios inormacijos amžiuje išlaikyti paslaptį ne taip jau ir paprasta – o kartasi galima pamatyti, kad informacijos „nutekinimas“ gali būti pačios kompanijos viešųjų ryšių triukas, kurstantis smalsumą ir prikaustantis dėmesį prie netrukus pasirodančių produktų.

 Taip, tikėtina, gali atrodyti Samsung Galaxy S9.
 Taip, tikėtina, gali atrodyti Samsung Galaxy S9.
 Evano Blaso įrašas.
 Evano Blaso įrašas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 24, 2018, 12:30 PM, atnaujinta Feb 24, 2018, 3:07 PM

Kaip bebūtų, Evanas Blasas jau garsėja kaip žmogus, kurio nutekinta informacija dažniausiai pasitvirtina, ir savo „Twitter“ paskyroje jis pasidalino lakonišku įrašu, kuriame tėra vienintelis žodis „Pricing“ (liet. kaina), o dviejuose paveikslėliuose matyti telefono vizualizacijos, prie vienos esant užrašui „Samsung Galaxy S9+ 997€“, prie kitos – „Samsung Galaxy S9“ 841€“.

Vis dėlto, spėliojama, kad šios kainos gali būti skirtos ne Europos rinkai, o sumos gautos tik konvertavus į eurus. Vis dėlto, jei kainos pasirodys esančios panašios, teks pripažinti, kad „Samsung Galaxy S9“ nebus pigūs telefonai – bet vis tiek pigesni už artimiausią konkurentą „Apple iPhone X“.

Primename, kad „Samsung Galaxy S9“ bus pristatytas sekmadienį Barselonoje vykstančioje parodoje „Mobile World Congress“, kur dalyvaus ir iš kur karščiausiais įspūdžiais dalinsis ir LRytas.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.