Gera naujiena: „Samsung Galaxy S9" kainuos mažiau nei tūkstantį

Iš karto po pasaulinės naujojo „Samsung“ flagmano „Galaxy S9“ premjeros Barselonoje, „Telia“ pradėjo išankstinius pardavimus ir rezervaciją. Naujieji „Samsung“ flagmanai su 64 GB vidine atmintimi kainuoja 859 eurus už „Galaxy S9“ ir 959 eurus už „Galaxy S9+“. Tačiau, yra ir maloni staigmena – pirmieji naujojo „Samsung“ flagmano pirkėjai į „Telia“ saloną atnešę savo seną telefoną gaus iki 450 eurų siekiančią nuolaidą naujajam įrenginiui įsigyti.

  Naujieji „Samsung“ flagmanai su 64 GB vidine atmintimi kainuoja 859 eurus <br> A.Rutkausko nuotr. 
  Naujieji „Samsung“ flagmanai su 64 GB vidine atmintimi kainuoja 859 eurus <br> A.Rutkausko nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-26 09:55, atnaujinta 2018-02-26 09:56

Iki kovo 7 d. „Telia“ interneto svetainėje www.telia.lt užsakyti ar rezervuoti telefonai klientams bus pristatomi nuo kovo 8 d. Oficiali prekyba „Galaxy S9“ ir „Galaxy S9+“ telefonais prasidės kovo 16 dieną. Iki to laiko tiek privatūs, tiek verslo klientai gali pasinaudoti specialia akcija ir internetu užsisakę ar rezervavę naująjį „Galaxy S9“ serijos telefoną, galės gauti nuo 100 iki 450 eurų siekiančią nuolaidą, kuri bus pritaikyta į „Telia“ saloną atnešus senesnį, bet kurio gamintojo įrenginį.

„Ilgametė išmaniųjų telefonų rinkos lyderė „Samsung“ toliau pateikinėja staigmenas ir savo flagmanais brėžia naujas galimybių ribas. Jie išpildė savo pažada iš naudo atrasti kamerą - „Galaxy S9“ serijos telefonai tapo pirmaisiais įrenginiais pasaulyje, kurie turi F1,5 diafragmos apertūrą, be to - dvigubą stabilizatorių, dvigubą optinį priartinimą ir galimybę filmuoti 960 kadrų per sekundę 4K raiškos režimu. Ir tai yra tik dalis visų atnaujinimų, kuriais „Samsung“ išsiskirs rinkoje“, - sakė „Telia“ įrangos pardavimų vadovas Mantas Jurkus.  

Naujieji „Samsung“ turės ir unikalius, pagal kiekvieno žmogaus veido bruožus sukurtus ir individualizuojamus jaustukus (angl. emojis), dvigubą „Dolby Atmos“ garsiakalbį ir dar didesnes išmaniojo „Samsung“ pagalbininko „Bixby“ galimybes, jomis pirmą kartą per telefono kamerą bus galima naudotis realiuoju laiku orientuojantis aplinkoje, atpažįstant daiktus ar tiesiogiai verčiant tekstus. 

Pirkėjai Lietuvoje iš karto galės rinktis trijų spalvų telefonus – vidurnakčio juodos, koralų mėlynumo ir alyvų violetinės. Pirmieji rinkoje pristatyti telefonai turės 64 GB vidinę atmintį ir galimybę išplėsti atmintį iki 400 GB išorine SD kortele. Vėliau Europos rinkai „Samsung“ žada pasiūlyti ir 256 GB vidinę atmintį turinčius juodos spalvos „Galaxy S9“ serijos telefonus.

Naujosios „Galaxy S9“ serijos telefonai turi „Gorilla Glass 5” smūgiams atsparų stiklinį paviršių, tvirto aliuminio lydinio rėmą ir, kaip ir ankstesni modeliai – yra vandeniui atsparūs (IP68). Nauja yra tai, kad „Samsung Galaxy S9“ didesnį saugumo lygį ir patogumą užtikrins vienu metu veikiančios veido ir akies rainelės atpažinimo funkcijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.