Pasirodė galimai „Tesla“ kuriamo telefono nuotraukos

Dar praėjųsių metų lapkritį buvo pasirodę kalbų, jog netrukus gali pasirodyti ir kompanijos „Tesla“ išmanusis telefonas. Taip, įmonės vadovas Elonas Muskas dar prieš metus turėjo minčių žengti į išmaniųjų telefonų rinką. Kaip bebūtų, tai kolkas dar neįvyko, tačiau naujausi gandai ir vėl kelia diskusijas.

Įrenginys, kuris žinomas kodiniu pavadinimu „Quadra“ nugarėlėj turėtų milžinišką „Tesla“ logotipą, o viršutiniame kampe – dvigubą kamerą.  <br>/LEAKS nuotr. 
Įrenginys, kuris žinomas kodiniu pavadinimu „Quadra“ nugarėlėj turėtų milžinišką „Tesla“ logotipą, o viršutiniame kampe – dvigubą kamerą.  <br>/LEAKS nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-27 13:56, atnaujinta 2018-07-27 14:16

Internete pasirodė priekinės ir galinės panelės nuotraukos, kuriose aiškiai matyti ir „Tesla“ logotipas. Įrenginys, kuris žinomas kodiniu pavadinimu „Quadra“ nugarėlėj turėtų milžinišką „Tesla“ logotipą, o viršutiniame kampe – dvigubą kamerą. Iš nuotraukos galime matyti, jog priekinėje dalyje rastume ekrano išpjovą bei itin siaurus ekrano rėmelius. Įdomu tai, jog telefonas turėtų itin ploną rėmelį net ir apatinėje dalyje.

Kol kas nėra aišku ar ši informacija yra reali, tačiau jeigu tai pasitvirtintų – galima tikėtis, jog artimiausiu metu pasirodys ir daugiau informacijos apie E.Musko planus. Verta paminėti ir tai, jog praėjusiais metais kompanija pristatė ir savo išorinę bateriją, todėl kalbos apie išmaniojo telefono pristatymą – taip pat gali virsti realybe.

Šaltinis: https://telefonai.eu/telefonu-naujienos/pasirode-galimai-tesla-kuriamo-telefono-nuotraukos-8045/

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.