„Samsung Galaxy Note9“ jau Lietuvoje: išankstiniai užsakymai pranoko lūkesčius

Nuo šiandienos Lietuvoje prasideda oficialūs „Samsung“ išmaniųjų telefonų „Galaxy Note9“ pardavimai. Naujieji flagmanai turi geriausią kada nors sukurtą „Samsung“ išmaniojo telefono kamerą, o patobulintas rašiklis „S Pen“ nuo šiol atlieka dar daugiau funkcijų – nuotoliniu būdu juo galima valdyti kamerą, prezentacijas ir atlikti kitus veiksmus. Naujasis išmanusis pasižymi itin našiu veikimu bei kitomis savybėmis, leidžiančiomis darbo bei kasdienes užduotis atlikti kur kas paprasčiau ir greičiau.

Išankstiniai naujojo flagmano užsakymai parodė, kad susidomėjimas „Samsug Galaxy Note9“ didžiulis.<br>T.Bauro nuotr.
Išankstiniai naujojo flagmano užsakymai parodė, kad susidomėjimas „Samsug Galaxy Note9“ didžiulis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-24 10:39, atnaujinta 2018-08-24 10:45

Išankstiniai naujojo flagmano užsakymai parodė, kad susidomėjimas „Samsug Galaxy Note9“ didžiulis. Per dvi savaites šių išmaniųjų telefonų Baltijos šalyse buvo rezervuota beveik 20 proc. daugiau nei planuota iš pradžių. Šiandien pasibaigusių išankstinių užsakymų duomenys atskleidė, kad naujausių flagmanų Baltijos šalyse buvo užsisakyta beveik 40 proc. daugiau, nei praėjusiais metais pristatytų „Note8“.

Išankstiniai užsakymai taip pat parodė, kad net trečdalis iki rugpjūčio 24 d. įrenginius užsirezervavusių asmenų yra verslo klientai. Tai dar kartą įrodo, kad „Note“ serijos išmanieji yra idealūs telefonai darbui, patenkinantys net reikliausio vartotojo poreikius.

„Geresni nei buvo prognozuota išankstinių užsakymų rezultatai rodo, kad šios serijos gerbėjai yra vieni ištikimiausi „Samsung“ vartotojai. Trokštančių įsigyti „Note9“ netrūksta ir Lietuvoje. Tiksliau, palyginti su „Note8“ pardavimais, susidomėjimas šių metų modeliais kol kas atrodo dar didesnis“, – sako Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje. – „Naujasis „Note9“ sukurtas vartotojams, kuriems svarbus našus, galingas ir sumanus veikimas, tad įrenginio savybės turėtų patenkinti tiek ištikimų „Note“ serijos vartotojų poreikius, tiek ir pirmą kartą šios serijos telefoną įsigijusių žmonių lūkesčius.“
Pasaulyje įtakingi technologijų žurnalistai ir apžvalgininkai taip pat jau spėjo įvertinti naujausią „Samsung“ flagmaną. Jie išskiria itin talpią bateriją, naujas rašiklio „S Pen“ galimybes, kamerą su dviem 12 megapikselių raiškos jutikliais ir vaizdo optimizatorumi bei kitas ypatybes. Apžvalgininkai pažymi, kad „Note9“ yra kol kas geriausią ekraną išmaniųjų rinkoje turintis įrenginys.

 

„Galaxy Note9“ jau nuo šiandien bus galima įsigyti Lietuvos mobiliųjų operatorių, elektronikos prekių ir firminėse „Samsung“ parduotuvėse. Vartotojai galės pasirinkti iš dviejų įrenginio spalvų – vidurnakčio juodos ir vandenyno mėlynos su derančiais „S Pen“ rašikliais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.