„Asus“ pristatė kompaktiškiausius pasaulyje kompiuterius

„Asus“ paskelbė apie naujausius aukštos klasės „ZenBook“, „ZenBook Flip“ ir „ZenBook Pro“ nešiojamuosius kompiuterius ir pristatė visą „ZenBook“ gaminių seriją su naujausiais 8 kartos „Intel® Core™“ procesoriais.

 „Asus“ paskelbė apie naujausius aukštos klasės „ZenBook“, „ZenBook Flip“ ir „ZenBook Pro“ nešiojamuosius kompiuterius ir pristatė visą „ZenBook“ gaminių seriją su naujausiais 8 kartos „Intel® Core™“ procesoriais.<br> Gaminotjų nuotr.
 „Asus“ paskelbė apie naujausius aukštos klasės „ZenBook“, „ZenBook Flip“ ir „ZenBook Pro“ nešiojamuosius kompiuterius ir pristatė visą „ZenBook“ gaminių seriją su naujausiais 8 kartos „Intel® Core™“ procesoriais.<br> Gaminotjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 3, 2018, 1:20 PM, atnaujinta Sep 3, 2018, 1:50 PM

Pristatė naujoves

Parodoje „IFA 2018“ pristatyti naujieji „ZenBook 13“ (UX333), „ZenBook 14“ (UX433) ir „ZenBook 15“ (UX533) – kompaktiškiausi pasaulyje 13,3, 14 ir 15 colių įstrižainės nešiojamieji kompiuteriai. Taip pat „ZenBook Flip 13“ (UX362) ir „ZenBook Flip 15“ (UX562), kurie yra kompaktiškiausi pasaulyje atverčiamieji nešiojamieji kompiuteriai. Prie „ZenBook Pro 15“ profesionalams skirto nešiojamojo kompiuterio prisijungė naujasis „ZenBook Pro 14“ (UX480). Abiejuose modeliuose pritaikyta „Asus ScreenPad™“ technologija su naujomis ypatybėmis ir funkcijomis. Taip pat paskelbta apie naujausią „ZenBook S“ (UX391FA) versiją, kuri nuo šiol turės net 20 valandų veikiančią bateriją, bei naująjį „Zen AiO 27“ (Z272) universalųjį kompiuterį su nauju bazinės sistemos dizainu.

„Labai džiaugiamės, kad glaudžiai bendradarbiavome su „Asus“ kurdami šių kompiuterių seriją su 8 kartos „Intel Core“ procesoriais, – teigė Chrisas Walkeris, „Intel Client Computing“ viceprezidentas. – Naujieji 8 kartos „Intel Core“ mobilieji procesoriai puikiai tinka naujajai „ZenBook“ serijai. Jie pritaikyti jungčiai su integruotu gigabito spartos belaidžiu ryšiu, pasižymi baterijos talpa“, – sakė „ASUS“ bendrovės viceprezidentas Ericas Chenas.

Visi naujieji „ZenBook“ modeliai demonstruojami „Asus“ stende su naujausiais „ROG“ ir „Asus“ gaminiais.

„ZenBook“ 13/14/15: kompaktiškiausi pasaulio nešiojamieji kompiuteriai

„ZenBook“ 13, 14 ir 15 pristatytas naujas berėmis Asus „NanoEdge“ ekranas su itin plonomis briaunelėmis visuose keturiuose kraštuose, leidžiantis pasiekti 95 proc. ekrano ir korpuso santykį.

Naujuosiuose modeliuose yra visi aukščiausio našumo komponentai, įskaitant naujausią keturių branduolių 8 kartos „Intel® Core™ i7“ procesorių su integruotu gigabito spartos belaidžiu ryšiu, optimizuotu „Intel Wireless-AC 9560“ mikroschemai, ir „NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Max-Q“ grafiką.

„ZenBook Flip“ 13/15: kompaktiškiausi pasaulio atverčiamieji nešiojamieji kompiuteriai

„ZenBook Flip“ 13 ir 15 yra atverčiamieji 13,3 ir 15,6 colių įstrižainės nešiojamieji kompiuteriai. Jie 10 proc. mažesni už ankstesniuosius modelius, tad yra kompaktiškiausi visame pasaulyje. „ZenBook“ 13 ir 15 taip pat turi „NanoEdge“ ekranus, visuose keturiuose kraštuose neturinčius rėmelio.

„ZenBook Flip“ 15 ir 13 turi naujausius 8 kartos „Intel® Core™ i7“ procesorius su integruotu gigabito spartos belaidžiu ryšiu, optimizuotu „Intel Wireless-AC 9560“ mikroschemai, „ZenBook Flip“ 15 turi aukštų parametrų „NVIDIA® GTX 1050 Max-Q“ grafiką ir „PANTONE®“ patvirtintą ekraną su žemomis „Delta-E“ vertėmis – iki 2 4K UHD versijoje ir iki 3 FHD versijoje – užtikrinančiomis tikslų spalvų atkūrimą.

„ZenBook Pro“ 14: našumas bet kur ir bet kada su „ScreenPad“

„ZenBook Pro“ 14 yra itin mobili alternatyva 15,6 colių įstrižainės „ZenBook Pro“ 15, turinti naują „ScreenPad“. Kompiuteryje įdiegtas naujausias 8 kartos „Intel® Core™“ i7-8565U procesorius su integruotu gigabito spartos belaidžiu ryšiu, galima įdiegti „NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Max-Q“ grafiką. Aliuminio korpuse yra „ErgoLift“ vyriai.

„ScreenPad“ evoliucija: naujų ypatybių ir funkcijų pristatymas

Jau galima susipažinti su naujomis ir atnaujintomis programėlėmis, skirtomis „ScreenPad“ – išmaniajam jutikliniam pultui, kuris įdiegtas tik „ZenBook Pro“ 15 ir naujajame „ZenBook Pro“ 14. Naujosios programėlės — „Adobe Sign“, „Spotify“, „Handwriting“, „Asus Sync“, „Extender Mode“ ir „SpeechTyper“ — „ScreenPad“ suteikia naujų funkcijų.

Pavyzdžiui, „Adobe Sign“ leidžia vartotojams pasirašyti PDF dokumentus, todėl nereikia papildomai skenuoti rašytinio parašo. Taip pat „ScreenPad“ nuo dabar palaiko ir „Spotify“ muzikos klausymo platformą. „Asus Sync“ užtikrina integraciją su išmaniaisiais telefonais, kuriuose veikia nemokama „Asus Sync“ programa. Tai gali leisti atkartoti išmaniojo telefono ekraną „ScreenPad” arba pagrindiniame ekrane. Su „Extender Mode“ „ScreenPad“ veikia kaip išorinis monitorius, pateikiantis antrinį „Windows“ ekraną.

„ZenBook S“ (UX391FA): 20 valandų baterijos veikimo laikas

„ZenBook S“ (UX391FA) yra aukštos klasės 13,3 colių įstrižainės itin mobilus nešiojamasis kompiuteris su „Windows 10“ operacine sistema. Nauji energiją taupantys komponentai leidžia bateriją naudoti iki 20 valandų. Taip pat jame yra naujaisias 8-os kartos „Intel Core“ procesorius.

„Zen AiO 27“: vizualizuokite kūrybinę energiją

„Zen AiO 27“ sukurtas turinio kūrėjams ir grafikos profesionalams. Jo dizainas leidžia sutalpinti visus sistemos komponentus korpuse, o ne už ekrano. Tokia konstrukcija pagerina vėsinimą, leidžia lengviau ją atnaujinti, o ekranas suplonėja. Kompiuteryje yra 8 kartos „Intel® Core™ i7“ procesorius ir „NVIDIA® GeForce® GTX 1050“ vaizdo plokštė. „Zen AiO 27“ turi 27 colių 4K UHD „NanoEdge“ PANTONE® patvirtintą ekraną su 100 proc. sRGB spalvų gama ir mažesne nei 3,0 „Delta-E“ spalvų tikslumo verte, tad atkuriamas vaizdas yra itin detalus ir gyvas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.