Pasaulį išvydo nauja „Nokia“

„Nokia“ telefonų namai „HMD Global“ penktadienį pristatė „Nokia 7.1“ – pirmąjį išmanųjį telefoną su „PureDisplay“ ekrano technologija. Ji išsiskiria didesniu vaizdų kontrastu, raiškumu ir patobulintomis spalvomis.

 „Nokia“ telefonų namai „HMD Global“ penktadienį pristatė „Nokia 7.1“ – pirmąjį išmanųjį telefoną su „PureDisplay“ ekrano technologija.<br> Nokia iliustr.
 „Nokia“ telefonų namai „HMD Global“ penktadienį pristatė „Nokia 7.1“ – pirmąjį išmanųjį telefoną su „PureDisplay“ ekrano technologija.<br> Nokia iliustr.
 „Nokia 7.1“ yra pirmasis „Nokia“ modelis, kuris turi „PureDisplay“ ekrano technologiją, užtikrinančią aukščiausios HDR kokybės pramogas patalpose ir lauke.<br> Nokia iliustr.
 „Nokia 7.1“ yra pirmasis „Nokia“ modelis, kuris turi „PureDisplay“ ekrano technologiją, užtikrinančią aukščiausios HDR kokybės pramogas patalpose ir lauke.<br> Nokia iliustr.
 „Nokia 7.1“ modelyje esanti itin jautri „ZEISS Optics“ 12MP/5MP dviguba kamera su dviejų fazių aptikimu užtikrina tikslų ir greitą automatinį fokusavimą ir gerą kokybę ir šviesioje, ir tamsioje aplinkoje.<br> Nokia iliustr.
 „Nokia 7.1“ modelyje esanti itin jautri „ZEISS Optics“ 12MP/5MP dviguba kamera su dviejų fazių aptikimu užtikrina tikslų ir greitą automatinį fokusavimą ir gerą kokybę ir šviesioje, ir tamsioje aplinkoje.<br> Nokia iliustr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 6, 2018, 10:00 AM

Pažangią vaizdų kūrimo patirtį užtikrina dviguba galinė kamera su dviejų fazių aptikimu ir ZEISS optine įranga.

„Beveik du trečdaliai vaizdo įrašų visame pasaulyje yra peržiūrimi mobiliaisiais telefonaisi, todėl mes pristatėme „PureDisplay“ ekrano technologiją. „Nokia 7.1“ užtikrina ir SDR formato konvertavimą į HDR realiuoju laiku – tai leidžia mėgautis HDR kokybės pramogomis net ir tada, kai turinys yra ne šio formato. Taip pat tikime, kad geriausia kamera yra ta, kurią turite savo telefone, todėl pasiūlėme galimybę kurti vaizdus su „ZEISS Optics“. Dvifazio aptikimo technologijos dėka ji pasižymi itin greitu automatiniu fokusavimu fiksuojant HDR kadrus“, – sakė „HMD Global“ Produktų vadovas Juho Sarvikas.

Pristatytas „PureDisplay“

„Nokia 7.1“ yra pirmasis „Nokia“ modelis, kuris turi „PureDisplay“ ekrano technologiją, užtikrinančią aukščiausios HDR kokybės pramogas patalpose ir lauke. Dabar, kai „YouTube“ bei populiarus „Netflix“ ir „Amazon Prime“ turinys palaikomas HDR formatu, galima mėgautis nauja vaizdų kokybe – didesniu kontrastingumu ir ryškumu; detalės tampa geriau matomos tiek šviesioje, tiek tamsioje aplinkoje. HDR10 palaikanti „Nokia 7.1“ užtikrina didesnį kontrastingumą (dinaminio kontrasto santykis 1 000 000:1) ir ryškumą.

Tiek ryškioje saulės šviesoje lauke, tiek prietemoje viduje, žaidžiant žaidimus ar žiūrint vaizdo įrašus Full HD+ 5.84 colių ir 19:9 formato ekranas automatiškai nustato ryškumą ir kontrastą aplinkos apšvietimo sąlygomis.

„Nokia 7.1“ veikia su „Qualcomm® Snapdragon™ 636“ mobiliojo ryšio platforma. Ji užtikrina aukščiausios klasės grafikos našumą kartu su efektyviau veikiančia baterija. USB C tipo greito įkrovimo įvadas leidžia 50 proc. baterijos įkrauti per 30 minučių.

Kamera

„Nokia 7.1“ modelyje esanti itin jautri „ZEISS Optics“ 12MP/5MP dviguba kamera su dviejų fazių aptikimu užtikrina tikslų ir greitą automatinį fokusavimą ir gerą kokybę ir šviesioje, ir tamsioje aplinkoje.

Pranešime spaudai teigiama, kad profesionalaus studijinio stiliaus kadrus galima fiksuoti su galine kamera, turinčia „bokeh“ funkciją, o portretines nuotraukas galima patogiai fotografuoti su priekine. Nestabilių rankų efektą filmuojant galima sumažinti su elektronine vaizdo stabilizavimo (EIS) technologija, telefonas turi ir 360° „Nokia“ erdvinio garso sistemą.

Naujoji fotoaparato vartotojo sąsaja suteikia visišką baltos spalvos balanso, jautrumo (ISO), diafragmos ir išlaikymo greičio kontrolę naudojant „Pro Camera“ funkciją. Priekinė „Nokia 7.1“ dirbtiniu intelektu patobulinta kamera turi veido atpažinimo funkciją ir gali įkelti animuotus 3D personažus/kaukes bei filtrus.

Grynas „Android One“

„Nokia 7.1“ prisijungia prie kitų „Nokia“ išmaniųjų telefonų būrio „Android One“ šeimoje. „Nokia“ išmanieji su „Android One“ suteikia daug atminties, ilgai veikiančią bateriją ir jau įdiegtas naujausias „Google“ inovacijas, naudojančias dirbtinį intelektą.

„Nokia 7.1“ trejus metus kas mėnesį gaus saugumo papildymus, o dvejus metus – OS atnaujinimus, kaip garantuoja „Android One“ programa. Be to, „Google Play“ atlieka visų parduotuvėje ir telefone esančių aplikacijų saugumo patikrinimą, kad būtų apsisaugota nuo kenkėjiškų programėlių.

„Nokia 7.1“ yra paruoštas „Android 9“ programinės įrangos atnaujinimui, kuris apima ir dirbtiniu intelektu paremtas funkcijas. „Adaptive Battery“ funkcija riboja akumuliatoriaus naudojimą aplikacijoms, kurių nereikia dažnai, „App Actions“ prognozuoja, ką netrukus ketinate daryti, kad prie kito veiksmo vartotojas pereitų greičiau.

Papildantys produktai

Įrenginio ekosistemą papildo du priedai.

„Nokia True Wireless Earbuds“, kurių abi ausinių dalys sveria po 5 gramus, užtikrina švarų įrašų ir balso skambučių garsą, jų veikimo trukmė siekia iki 3,5 valandos. Jas galima įkrauti pakeliui, naudojantis kišeniniu įkrovimo dėklu su trimis įkrovimais.

„Nokia Pro Wireless Earphones“ kurtos gyvenantiems aktyvų gyvenimą. Šis priedas sujungtas su kaklajuoste, priglundančia prie kaklo. Jis tinka keliaujant, nes su vienu įkrovimu veikia iki 10 valandų. Įmontuota vibracijos funkcija įspėja apie gaunamus skambučius, o išmanias magnetines ausines galima tiesiog atskirti vieną nuo kitos atsakant į skambučius arba klausantis muzikos, net netraukiant išmaniojo telefono iš kišenės.

Prieinamumas

„Nokia 7.1“ bus mėlynos („Gloss Midnight Blue“) ir plieno („Gloss Steel“) spalvos, bus siūlomi du RAM/ROM variantai – 3GB/32GB ir 4GB/64GB. Telefonas bus prieinamas Lietuvoje lapkričio pabaigoje. Vidutinė pasaulinė mažmeninė kaina skirtingose šalyse svyruos nuo 299 Eur iki 349 Eur.

i https://www.statista.com/statistics/444318/mobile-device-video-views-share/

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.