„Sony EXTRA BASS“ garsiakalbių serijoje – nauji modeliai

„Sony“ pristato atnaujintą savo garsiakalbių „EXTRA BASS“ seriją papildydama ją trimis naujais nešiojamais modeliais „SRS-XB12“, „SRS-XB22“ ir „SRS-XB32“ bei didele garso galia išsiskiriančiu „GTK-XB72“.

 „Sony“ pristato atnaujintą savo garsiakalbių „EXTRA BASS“ seriją papildydama ją trimis naujais nešiojamais modeliais.<br> Sony iliustr.
 „Sony“ pristato atnaujintą savo garsiakalbių „EXTRA BASS“ seriją papildydama ją trimis naujais nešiojamais modeliais.<br> Sony iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2019, 7:57 AM, atnaujinta Jan 11, 2019, 5:28 PM

Garso kolonėlės „XB22“ ir „XB32“ turi pasyviuosius garso stiprintuvus, kurie kartu su stereo garsiakalbiais pastiprina žemus dažnius ir suteikia pilnesnį skambesį. Tuo metu „XB12“ naudoja vieną pasyvųjį garso stiprintuvą panašiam efektui pasiekti.

Modeliai „XB22“, „XB32“ ir „XB72“ palaiko „LIVE SOUND“ režimą, kuris atkuria trimatės garso aplinkos įspūdį, tarytum muzikos būtų klausomasi realiame koncerte. Šis režimas pritaikytas klausytis hip-hopo, šokių ir repo stiliaus muzikos, kur įspūdį sustiprina žemi dažniai.

Patogūs nešiotis ir judėjimo jutikliu aprūpinti „XB22“ ir „XB32“ modeliai turi „Party Booster“ funkciją. Šie garsiakalbiai reaguoja į prisilietimą sugeneruodami šviesų ir garso efektus. Tuo metu „XB72“ suteikia naudotis įvairiomis vakarėlį paįvairinančiomis funkcijoms per išmaniąją „Fiestable“ programėlę, įskaitant valdymą judesiais ar įvairius šviesų efektus.

Įvairiaspalvių šviesų efektai, kuriuos sukuria „XB32“ ir „XB72“, gali papuošti bet kurioje vietoje sukurti šokių klubo įspūdį. Be to, šviesos efektus galima suderinti su muzikos ritmu, o dar daugiau individualių nustatymų galima rasti per programėlę „Fiestable“.

Garsiakalbiai atitinka atsparumo aplinkos poveikiui standartą IP67, todėl jie gali atlaikyti išbandymus drėgme ir dulkėmis. „XB12“ korpusas padengtas guma, o „XB22“ ir „XB32“ turi

„Sony“ nešiojamas garsiakalbis „SRS-XB12“ prekyboje pasirodys 2019 m. balandį, jo kaina sieks apie 60 eurų; nešiojami garsiakalbiai „SRS-XB22“ ir „SRS-XB32“ prekyboje pasirodys 2019 m. gegužę, jų kaina – atitinkamai apie 120 ir 170 eurų; garsiakalbis „GTK-XB72“ prekyboje pasirodys balandžio mėnesį, o jo numatoma kaina bus apie 350 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.