„Asus“ pristato naują verslo klasės nešiojamąjį kompiuterį

„Asus“ pristato „ASUSPRO P3540“ – kompaktišką, lengvą ir patvarų 15 colių verslo klasės nešiojamąjį kompiuterį. Įrenginys pasižymi iki 16 valandų veikiančia baterija, 8-os kartos Intel® Core™ i7 procesoriaus galia, daugeliu jungčių ir diguba vidine atmintimi. 15,6 colio ekranas „NanoEdge“ pasižymi siaurais apvadais, todėl tame pačiame plote matomas didesnis ekrano vaizdas. P3540 taip pat yra kompaktiškas ir, būdamas plonas, sveria vos 1,7 kg.

„Asus“ pristato naują verslo klasės nešiojamąjį kompiuterį<br>  „Asus“ nuotr.
„Asus“ pristato naują verslo klasės nešiojamąjį kompiuterį<br>  „Asus“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2019, 11:45 AM

P3540 yra išbandytas ir atitinka bei viršija „Asus“ patvarumo bandymus, o verslui pritaikytos konstrukcijos savybės apima tokius dalykus kaip integruotas internetinės vaizdo kameros privatumo skydelis, lankstas „ErgoLift“, kuris klaviatūrą pakreipia ergonomišku rašymui patogiu kampu, taip pat atskira skaičių klaviatūra.

Ištvermė ir našumas

Pranešime spaudai teigiama, kad P3540 energijos užtenka visai dienai – rašoma, kad papildoma didelės 70 Wh talpos baterija vienu įkrovimu gali veikti iki 16 valandų. Kad užtikrintų našumą, P3450 gali naudoti naujausią 8-os kartos Intel® Core™ i7 procesorių ir turėti dvigubą vidinę atmintį, sudarytą iš greito SSD ir didelės talpos HDD.

Įrenginys taip pat turi duomenims apsaugoti skirtą saugos mikroschemą TPM 2.0, pirštų antspaudų jutiklį ir Kensingtono užraktui skirtą lizdą, leidžiantį apsaugoti turtą tokiose viešose aplinkose, kaip parodos, mažmeninės parduotuvės ar oro uostai.

P3540 yra tvirtai pagamintas ir jo kokybė griežtai patikrinta, taikant tokius fizinių poveikių bandymus kaip numetimas, sutrenkimas ir apipylimas – bei ekstremalias aukščio virš jūros lygio, temperatūros ir drėgmės sąlygas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.