„Apple“ atšaukia „Macbook Pro“ kompiuterius dėl baterijų užsidegimo grėsmės

„Apple“ paskelbė atšaukiantis remontui senesnių kartų „Macbook Pro“ kompiuterius, nes jų baterijos gali perkaisti ir užsiliepsnoti.

„Apple“ paskelbė atšaukiantis remontui senesnių kartų „Macbook Pro“ kompiuterius, nes jų baterijos gali perkaisti ir užsiliepsnoti. <br>123RF nuotr. 
„Apple“ paskelbė atšaukiantis remontui senesnių kartų „Macbook Pro“ kompiuterius, nes jų baterijos gali perkaisti ir užsiliepsnoti. <br>123RF nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-06-21 14:53, atnaujinta 2019-06-21 14:57

Atšaukiami tarp 2015 m. rugsėjo ir 2017 m. vasario parduoti „Macbook Pro“ su 15 colių „Retina“ ekranu, pranešė „Apple“. Įmonė žada netinkamas naudoti baterijas pakeisti nemokamai.

„Apple“ ragina visus atšaukiamų „Macbook Pro“ savininkus nebesinaudoti kompiuteriais ir susisiekti su įmonės atstovais arba apsilankyti „Apple“ interneto svetainėje, kur pateikta daugiau informacijos apie baterijų pakeitimo sąlygas.

„Apple“ teigimu, naujesni „Macbook Pro“ ar kiti „Apple“ nešiojamieji kompiuteriai nėra atšaukiami.

Daugiausia, net 63 tūkst., „Macbook Pro“ atšaukta Kinijoje, skelbė Kinijos rinkų reguliavimo administracija. Pasak administracijos, šalyje užfiksuoti 6 incidentai dėl pernelyg įkaitusių „Macbook Pro“ baterijų. „Apple“, savo ruožtu, pabrėžia, kad incidentų metu žmonės nenukentėjo, o kompiuteriai esą bus pataisyti.

Šis atšaukimas yra jau antras toks „Apple“ žingsnis šiemet. Gegužę įmonė atšaukė kai kuriuos nešiojamuosius kompiuterius dėl sugedusių klaviatūrų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?