Interneto žiniasklaidos asociacijos vadovu tapo A. Marcinkus

Interneto žiniasklaidos asociacijai vadovaus lobistas Arnas Marcinkus, pakeisiantis buvusią vadovę Aistę Žilinskienę, pranešė asociacija.

Arnas Marcinkus.
Arnas Marcinkus.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 16, 2019, 9:51 AM, atnaujinta Oct 16, 2019, 12:07 PM

Naujienų portalus DELFI, „15min.lt“ ir „lrytas.lt“ vienijančiai asociacijai A. Marcinkus vadovauja nuo antradienio, jis paskirtas asociacijos narių susirinkime.

A. Žilinskienė asociacijai vadovavo dešimtmetį – pasak pranešimo, ji ir toliau su asociacija bendradarbiaus visuomenės informavimo etikos srityje.

A. Marcinkus pabrėžia, kad sieks išplėsti asociacijos narių skaičių ir į ją įtraukti regioninius portalus, daugiau dėmesio bus skiriama žurnalistų teisių apsaugai kontroliuojančiose institucijose, bendradarbiavimo paieškoms su kitomis žiniasklaidą vienijančiomis asociacijomis.

Jis teigia, kad artimiausi metu taip pat teks spręsti klausimus, susijusius su politinės reklamos socialiniuose tinkluose reglamentavimu, taip pat su pasiruošimu įgyvendinti ES autorių teisių direktyvą.

„Tuo pačiu, norisi skirti daugiau dėmesio bendrai visos interneto žiniasklaidos sinergijai, nes sėkmingų pavyzdžių – „4 milijonai“, „Idėja Lietuvai“ ir kitų, kai žiniasklaidai susivienijus ir kryptingai dirbant galima pasiekti puikių rezultatų, ne vienas. Tad norisi, kad jų būtų daugiau“, – teigia A. Marcinkus.

Lobistas A. Marcinkus nuo 2016 metų yra lobistų kontoros „Vento Nuovo“ partneris, anksčiau dirbo Lietuvos jaunimo organizacijų taryboje, vadovavo projektui „Misija Sibiras“, taip pat yra vienas iš diskusijų festivalio „Būtent!“ organizatorių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.