Samsung Galaxy“ flagmanams 2019-tieji – įvertinimų metai

Žvelgiant į praeitus metus, „Samsung“ flagmanų serijai „Galaxy S10“ 2019-ieji buvo itin sėkmingi, rašoma pranešime spaudai. Kompanija teigia, kad išaugę pardavimai parodė klientų pasitikėjimą produktu, o aukšti ekspertų įvertinimai ir apdovanojimai – išskirtinę įrenginių kokybę, įskaitant ekraną, kamerą ir kitas svarbiausias jų savybes. Be to, ne ką prastesnių įvertinimų susilaukė ir antroje metų pusėje pristatytas „Galaxy Note10“.

 Žvelgiant į praeitus metus, „Samsung“ flagmanų serijai „Galaxy S10“ 2019-ieji buvo itin sėkmingi.<br> „Samsung“ iliustr.
 Žvelgiant į praeitus metus, „Samsung“ flagmanų serijai „Galaxy S10“ 2019-ieji buvo itin sėkmingi.<br> „Samsung“ iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2020, 11:37 AM

Praeitų metų vasarį pasirodžiusiam „Samsung“ išmaniųjų telefonų flagmanui „Galaxy S10“ suteiktas aukščiausias A+ klasės įvertinimas už „DisplayMate“ ekraną, o modelis „Galaxy S10+“ už savo 6,4 colių „Quad HD + AMOLED Infinity-O“ ekraną taip pat įvertintas itin aukštais balais. Tai leido šiai flagmanų šeimai užtikrintai įsitvirtinti geriausių 2019-tų metų išmaniųjų sąraše.

Šių flagmanų kokybę įvertino ir vartotojai. Lietuvoje, Latvjoje ir Estijoje 2019 m. „Galaxy S10“ tapo populiariausiu serijos modeliu, o didžioji dalis, lyginant su kitomis Baltijos šalimis, – net 47 proc. – jų buvo parduota būtent Lietuvoje.

„Gauti apdovanojimai rodo, kad einame teisinga linkme ir mūsų kompanijos diegiamos naujausios technologijos yra vertinamos ekspertų. Tuo tarpu sėkmingi flagmanų pardavimai 2019-tais metais patvirtino, kad „Galaxy S10“ serija užsitarnavo ir didelį vartotojų pasitikėjimą. Būtent tai mus įpareigoja tobulėti bei skatina ieškoti vis pažangesnių sprendimų“, – sako Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltic“ vadovas Lietuvoje

Beje, praėję metai ne ką prastesni ir rugpjūtį pristatytam „Galaxy Note10+“. Telefonas laimėjo geriausio išmaniųjų ekrano apdovanojimą, taip pat buvo įvardintas vienu geriausių išmaniųjų ir dėl patobulinto „S Pen“ rašiklio. Be to, kiek vėliau rinkoje pasirodęs „Galaxy Note10+ 5G“ kamerų reitinge „DxOMark“ užėmė pirmąją vietą tarp 2019 m. pristatytų telefonų.

Nepriklausomos vartotojų asociacijos leidinio „Which?“ atliktuose bandymuose aukščiausią vietą užėmė „Galaxy S10 5G“, po jo sekė „Galaxy Note 10+ 5G“ ir „Galaxy S10+“, kurie vieninteliai pasiekė 90 proc. ar aukštesnį įvertinimo balą. Tiek „Galaxy S10“, tiek „Galaxy Note10“ serijų įrenginiams suteikta „Geriausios prekės“ etiketė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.