Pristatyti „OnePlus 8 Pro“ – jau paskelbė ir jų kainas Lietuvoje

Į internetą karantino metu persikėlė ne tik Velykos, sakurų žydėjimas, mūsų darbai, pamokos ir pramogos, bet ir naujų telefonų pristatymai. Antradienį vakare virtualiai buvo pristatyti naujieji „OnePlus 8“ serijos telefonai „OnePlus 8“ ir „OnePlus 8 Pro“, pasižymintys išsiskiriančiais ekranais, didelės raiškos kameromis, greitai įsikraunančiomis baterijomis bei galingais procesoriais.

 Antradienį vakare virtualiai buvo pristatyti naujieji „OnePlus 8“ serijos telefonai „OnePlus 8“ ir „OnePlus 8 Pro“<br> „OnePlus“ nuotr.
 Antradienį vakare virtualiai buvo pristatyti naujieji „OnePlus 8“ serijos telefonai „OnePlus 8“ ir „OnePlus 8 Pro“<br> „OnePlus“ nuotr.
 Antradienį vakare virtualiai buvo pristatyti naujieji „OnePlus 8“ serijos telefonai „OnePlus 8“ ir „OnePlus 8 Pro“
 Antradienį vakare virtualiai buvo pristatyti naujieji „OnePlus 8“ serijos telefonai „OnePlus 8“ ir „OnePlus 8 Pro“
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 14, 2020, 7:59 PM

„OnePlus 8“ ir „OnePlus 8 Pro“ telefonus jau dabar galima užsisakyti iš „Telia“, o lygiai po savaitės, balandžio 21 dieną, prasidės ir oficiali jų prekyba. Abu įrenginiai siūlomi su 8 GB darbinės ir 128 GB nuolatinės atminties. Onikso juodos spalvos „OnePlus 8 Pro“ kainuos apie 900 eurų, o ledyno žalsvos „OnePlus 8“ – apie 700 eurų.

„OnePlus 8 Pro“ pasižymi berėmiu 6,78 colio (17,2 cm) įstrižainės QHD+ raiškos ekranu su 120 Hz atnaujinimo dažniu, telefono nugarėlėje įtaisyta 48 MP raiškos keturių objektyvų kamera. Įrenginys taip pat palaiko 5G ir „Wi-Fi 6“ ryšių standartus, jame įdiegtas procesorius „Snapdragon 865“ .

Modelis pasižymi 4510 mAh baterija, palaikančia „Warp Charge 30T“ greitąjį įkrovimą ir „Warp Charge 30 Wireless“ greitą belaidį įkrovimą. Šios technologijos leidžia bateriją įkrauti iki pusės per pusvalandį.

Mažesniojo „OnePlus 8“ pagrindiniai skirtumai – 6,55 colio (16,6 cm) įstrižainės, „Full HD+“ raiškos ekranas, kurio atnaujinimo dažnis siekia 90 Hz, taip pat ne keturių, o trijų objektyvų 48 MP raiškos galinė kamera ir nežymiai mažesnė 4300 mAh baterija, palaikanti „Warp Charge 30T“ greitąjį krovimą.

Pranešime spaudai teigiama, kad „OnePlus“ gerbėjai šio gamintojo telefonus vertina dėl juose įdiegtos „Android“ pagrindu veikiančios „OxygenOS“ operacinės sistemos, kurios sisteminiai atnaujinimai garantuojami 2 metus, o saugumo atnaujinimai – 3 metus nuo įrenginio išleidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.