Dalis „Gmail“ vartotojų susidūrė su trikdžiais – praneša negalintys išsiųsti ir gauti laiškų

Pastarąsias kelias valandas visame pasaulyje stringa „Gmail“ veikla – dalis vartotojų praneša negalintys gauti, išsiųsti ir persiųsti elektroninių laiškų.

Pastarąsias kelias valandas visame pasaulyje stringa „Gmail“ veikla – dalis vartotojų praneša negalintys gauti, išsiųsti ir persiųsti elektroninių laiškų.<br>123rf nuotr.
Pastarąsias kelias valandas visame pasaulyje stringa „Gmail“ veikla – dalis vartotojų praneša negalintys gauti, išsiųsti ir persiųsti elektroninių laiškų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 20, 2020, 11:54 AM, atnaujinta Aug 20, 2020, 12:02 PM

Į portalą lrytas.lt kreipėsi skaitytojas Rytis, kuris tikino ketvirtadienio rytą pastebėjęs elektroninio pašto „Gmail“ sutrikimus.

„Darbe su kolegomis pastebėjome, kad neįmanoma siųsti ir persiųsti laiškų, taip pat ir negauname iš klientų. Apie tai supratome po jų skambučių, bandėme vieni kitiems siųsti, bet niekas neveikia, – pasakojo vilnietis Rytis. – Paleido laiškus, kuriuos siunčiau 9 val. 30 min., juos atsiuntė apie 11 val. Dabar vėl užstrigo.“

Vartotojai pastebi, kad sutrikusios ir kitos „Google“ suteikiamos paslaugos – „Google Drive“, „Google Docs“, „Google Meet“ ir „Google Voice“.

Šios problemos – protarpinio pobūdžio. Paprastai vartotojai gali pasiekti „Google“ diską, „Gmail“ ir „Hangout“, tačiau gali atlikti ne visus veiksmus, arba susiduria su vėlavimu, rašo „The Economic Times“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.