„Apple“ paskelbė naujų įrenginių pristatymo datą – kokias naujienas pamatysime renginyje?

„Apple“ atskleidė, kad kasmetinį specialų renginį surengs rugsėjo 15 d. 20 val. Lietuvos laiku. Tikimasi, kad renginyje bus pristatyta ne tik naujoji „iPhone 12“ modelių linija, bet bus atskleisti ir kiti produktai, įskaitant „Apple Watch Series 6“, naują „iPad“ modelį ir ilgai lauktus „AirTags“. Renginys greičiausiai bus panašus į šiemet vykusį „WWDC“ konferencijos pagrindinį pranešimą, jis bus virtualus. Šis renginys yra tęsinys „Apple“ tradicijos, rugsėjo mėnesį pristatyti naujos kartos „iPhone“ modelius.

 „Apple“ atskleidė, kad kasmetinį specialų renginį surengs rugsėjo 15 d. 20:00 Lietuvos laiku.<br> AFP / Scanpix nuotr.
 „Apple“ atskleidė, kad kasmetinį specialų renginį surengs rugsėjo 15 d. 20:00 Lietuvos laiku.<br> AFP / Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 9, 2020, 9:31 AM, atnaujinta Sep 9, 2020, 9:33 AM

Pagrindinis pristatymo elementas bus naujos karto „iPhone“ modeliai. Prognozuojama, kad iš viso bus atskleisti dviejų versijų (įprasta versija ir PRO), keturi modeliai. Manoma, kad „iPhone 12“ ir „iPhone 12 Max“ turės 5,4 colio ir 6,1 colio OLED ekranus, o „iPhone 12 Pro“ ir „iPhone 12 Pro Max“ – 6,1 ir 6,7 colio ekranus.

Spėjama, kad „Pro“ modeliai, kaip įprasta, turės keletą skirtumų, lyginant su ne „Pro“ įrenginiais. Nors „iPhone 12“ poroje bus dvi 12 megapikselių kameros, aprėpiančios plataus ir itin plataus kampo vaizdus, „Pro“ versijos turės papildomą 12 megapikselių telefoto kamerą ir naudos „iPad Pro“ „LiDAR“ jutiklį galinio gylio atvaizdavimui. Gandai taip pat atkreipė dėmesį į 4K raiškos „Slo-mo“ versiją palaikančią 120 kadrų per sekundę ir 240 kadrų per sekundę greičius, „Patobulintą naktinį režimą“ ir septynių elementų plastikinio objektyvo naudojimą vietoj šešių elementų.

Naujieji modeliai bus aprūpinti patobulintu A14 procesoriumi, kuris, kaip manoma, sukurtas naudojant 5 arba 6 nanometrų technologiją, greičiausiai pagrindinis 2020 m. Pokytis bus 5G ryšio įtraukimas. Manoma, kad naudojant „Qualcomm“ tiekiamus komponentus, „Apple“ pasiūlys tam tikrą 5G palaikymo lygį visoje linijoje – tačiau yra diskusijų, ar tai apims greitesnį „mmWave“ palaikymą visiems modeliams.

Tikėtina, kad kartu su „iPhone“ bus parodytas ir naujasis „iPad“ modelis, turintis 10,8 colių ekraną. Manoma, kad naujasis „Apple“ planšetinis kompiuteris su plonesniais rėmeliais ir didesniu ekranu savo korpusui pasiskolins „iPad Pro“ dizaino elementus, taip pat kadangi nebus pagrindinio mygtuko priekyje, „Touch ID“ bus įdiegtas ant ekrano užrakinimo klavišo. „Apple“ tęs pradėta kelią ir atsisakys „Lightning“ jungties ir vietoje jos pasirinks USB-C.

Taip pat bus pristatytas ir naujasis „Apple Watch Series 6“ modelis, apie jį daug informacijos nėra – bet sklinda gandai, kad bus pristatytas naujas plastikinio korpuso variantas, kuris bus orientuota į vaikus.

Galiausiai renginyje dienos šviesą pagaliau turėtų išvysti aptartas „AirTags“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.