„Motorola“ pristatė atnaujintą sulenkiamą telefoną

Praėjusiais metais „Motorola“ pristatė pirmąjį savo sulenkiamą išmanųjį telefoną, o pastaruoju metu sklido nemažai kalbų ir apie jo atnaujinimą. Prieš keletą dienų gamintojai išsklaidė visas abejones ir pristatė antros kartos „Motorola Razr 5G“ įrenginį.

 Atnaujintas „Motorola“ sulenkiamas išmanusis viršutinėje dalyje turi 2,7 colio įstrižainės OLED ekraną, o vidinėje jo dalyje – 6,2 colių.
 Atnaujintas „Motorola“ sulenkiamas išmanusis viršutinėje dalyje turi 2,7 colio įstrižainės OLED ekraną, o vidinėje jo dalyje – 6,2 colių.
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Snarskis

Sep 12, 2020, 10:30 AM

Atnaujintas „Motorola“ sulenkiamas išmanusis viršutinėje dalyje turi 2,7 colio įstrižainės OLED ekraną, o vidinėje jo dalyje – 6,2 colių. Žvelgiant į šio įrenginio nuotraukas, nesunku pastebėti, kad didysis ekranas turi nemažą ekrano išpjovimą viršutinėje dalyje, o apatinėje dalyje – ganėtinai didelį iškilimą, kuris nelabai pakito, palyginant su praėjusių metų modeliu.

„Motorola Razr 5G“ pavadinimas išduoda ir tai, jog šių metų modelis palaikys 5G ryšį, o tai užtikrins „Qualcomm Snapdragon 765G“ procesorius, kuris turi įmontuotą 5G modemą. Išmanusis taip pat turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Gamintojas taip pat atliko nemažai namų darbų, kurie pagerins vartotojų patirtį naudojantis naujuoju telefonu.

Skelbiama, jog dabar daugiau programėlių veikia su išoriniu „Razr 5G“ modelio ekranu, o tarp jų – kamera, žinučių aplikacija, kalendorius, „Google Keep“, „Google News“, „Google Home“ ar „Youtube“. Įdomu ir tai, kad vartotojai dabar galės suteikti prieigą bet kuriai aplikacijai, jog ji veiktų nedideliame ekrane, priekinėje telefono dalyje.

Išmaniojo telefono korpuse įmontuota 2800 mAh talpos baterija su 15W greituoju įkrovimu. Nugarėlėje taip pat rasime 48 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą su optinius tabilizavimu bei lazeriniu autofokusavimu. Viršuje pagrindinio ekrano – 20 MP raiškos kamera asmenukėms. Skelbiama, jog ši „Motorola“ naujiena kainuos maždaug 1200 eurų.

Šį rudenį „Motorola Razr 5G“ bus prieinamas Kinijos rinkoje bei kai kuriose Europos šalyse. Bent jau kol kas gamintojai neatskleidžia šalių, kuriose bus galima įsigyti šį sulenkiamą telefoną – tačiau tai turėtų paaiškėti artimiausiu metu. JAV rinkoje „Motorola“ naujiena bus parduodama didžiųjų ryšio operatorių bei tokiose platformose kaip „Best Buy“, „B&H“ ir „Amazon“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.