„Nokia“ pristatė pigiausią 4G telefoną

Pastaruoju metu „HMD Global“, kuri valdo prekinį ženklą „Nokia“, pristatė ne vieną šiuo prekiniu ženklu pažymėtą vidutinės klasės įrenginį – o prieš keletą dienų buvo pademonstruotas ir itin pigus „Nokia C1 Plus“ išmanusis telefonas. Pastarasis modelis tapo praėjusiais metais išleisto „C1“ varianto atnaujinimu, o didžiausias jo privalumas – neįtikėtinai žema kaina.

 „HMD Global“ atstovai pažymi, kad tai yra pigiausias „Nokia“ išmanusis telefonas su 4G palaikymu. Jo kaina sieks vos 69 eurus.
 „HMD Global“ atstovai pažymi, kad tai yra pigiausias „Nokia“ išmanusis telefonas su 4G palaikymu. Jo kaina sieks vos 69 eurus.
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Snarskis

Dec 17, 2020, 9:24 AM, atnaujinta Dec 18, 2020, 9:16 AM

Naujasis „Nokia C1 Plus“ bus parduodamas vos už 69 eurus, o už šią pinigų sumą pirkėjai gaus įrenginį su 5,45 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška. Kaip galima matyti iš šio telefono nuotraukų, čia nerasime jokių ypatingų dizaino sprendimų, tačiau už tokią kainą tokio dalyko tikėtis būtų ir kiek naivu. Priekinėje prietaiso dalyje – 5 MP asmenukių kamera, o apatinėje ekrano dalyje – gamintojo logotipas.

Išmanusis telefonas veiks su nenurodomu keturių branduolių procesoriumi, o taip pat turės 1 GB operatyviosios (RAM) bei 16 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti atminties kortele. Žinoma, siekiant užtikrinti kuo sklandesnį „C1 Plus“ modelio veikimą, telefone įdiegta „Android 10 GO“ operacinės sistemos versija. Verta paminėti ir tai, jog ši „Nokia“ naujiena palaiko 4G ryšį.

„Nokia C1 Plus“ veikime veiks 2500 mAh talpos baterija, kurią bus galimybė ir pasikeisti, o telefono viršutinėje dalyje rasime ir ausinių lizdą. Išmanusis taip pat palaiko dvi SIM korteles, o pirkėjai jį galės įsigyti mėlynos arba raudonos spalvos.

„HMD Global“ atstovai pažymi, kad tai yra pigiausias „Nokia“ išmanusis telefonas su 4G palaikymu. Kaip jau minėta, jo kaina sieks vos 69 eurus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.