Netikėtumas parodos „CES 2021“ metu: LG paslapčia pademonstravo savo naujausią šedevrą

Pirmadienį, sausio 11 d. prasidėjo bene didžiausia technologijų paroda pasaulyje „CES 2021“ (ang. Consumer Electronics Show). Įprastai renginys vyksta Las Vegase, tačiau šiemet ypatingo technologijų gerbėjų ir entuziastų dėmesio susilaukianti paroda perkelta į virtualią erdvę.

  LG spaudos konferencija prasidėjo savotišku anonsu, kuris iš esmės patvirtino tai, kad gamintojas jau kuris laikas ruošia susukamą išmanųjį telefoną.
  LG spaudos konferencija prasidėjo savotišku anonsu, kuris iš esmės patvirtino tai, kad gamintojas jau kuris laikas ruošia susukamą išmanųjį telefoną.
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Snarskis

Jan 12, 2021, 8:21 AM, atnaujinta Jan 14, 2021, 9:27 AM

Jau pirmąją dieną netrūko įdomių pristatymų, o taip pat ir spaudos konferencijų – tačiau išmaniųjų telefonų entuziastų akys turėjo užkliūti už to, ką pademonstravo Pietų Korėjos milžinė LG. Šios bendrovės spaudos konferencija prasidėjo savotišku anonsu, kuris iš esmės patvirtino tai, kad gamintojas jau kuris laikas ruošia susukamą išmanųjį telefoną.

Kaip galite matyti iš aukščiau esančios iliustracijos, spaudos konferencija prasidėjo žvelgiant į išmanųjį telefoną, tačiau vėliau jo ekranas staiga pradeda kilti į viršų. Ir jeigu iš pradžių tai gali pasirodyti kaip puikus vizualinis sprendimas pagyvinti konferenciją, tai jos pabaigoje atskleidžiamos visos kortos.

LG atstovui atsisveikinus su žiūrovais, vaizdas ir vėl perkeliamas į sceną, kur žmogus laiko išmanųjį telefoną. Šįsyk ekranas mažėja, o pačioje pabaigoje pasirodo ir daugeliui entuziastų jau girdėtas pavadinimas – „LG Rollable“. Kalbos apie tokį įrenginį buvo pasirodžiusios dar praėjusių metų pabaigoje, o dabar akivaizdu, kad tai nebuvo tiesiog gandai – ir LG išties ruošia tokį produktą.

Deja, tačiau nei spaudos konferencijos metu, nei po jos, nebuvo atskleistos jokios šio telefono savybės. Nepaisant to, internete dar prieš naujus metus buvo pasirodžiusios galimos „LG Rollable“ specifikacijos. Primename, jog tuomet buvo skelbiama, jog Pietų Korėjos milžinė ketina panaudoti „Qualcomm Snapdragon 888“ lustą, 16 GB operatyviosios (RAM) atminties ir 4200 mAh bateriją. Vien tai leidžia spėti, jog šis LG šedevras bus labai brangus.

Verta paminėti ir tai, jog LG tikrai nėra vienintelė, ruošianti tokio tipo prietaisą. „Oppo“ neseniai pristatė „X 2021“ koncepcinį telefoną su būtent šia ekrano technologija. „Samsung“ ir „TCL“ taip pat nemiega – abi kompanijos savo sąskaitoje turi net po kelis patentus, susijusius su susukamais ekranais.

Trečiadienį paiškėjo, kad „LG Rollable“ turėtų būti pristatytas šių metų pabaigoje, ir greičiausiai tai įvyks rugsėjo mėnesį. Remiantis „Twitter“ pasirodžiusia informacija, gamintojai šiuo metu intensyviai dirba, kad būtų pašalintos tam tikros techninės kliūtys, susijusios su mechaninėmis šio flagmano dalimis, bei taip būtų pagerintas įrenginio patvarumas. Nors specifikacijos kol kas ir neatskleidžiamos, tačiau pranešama, kad toks telefonas kainuos daugiau nei 2000 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.