Didžiausia „Xiaomi“ konkurentė Baltijos rinkai pasiūlė tris naujus telefonų modelius

Išmaniųjų telefonų prekių ženklas „Realme“ ateina į Baltijos šalių rinką ir siūlo tris naujus telefonų modelius: „Realme c11“, „Realme c15“ ir „Realme 7 5G“.

„Realme“ įkurta 2018 m.<br> Gamintojo nuotr.
„Realme“ įkurta 2018 m.<br> Gamintojo nuotr.
„Realme“ įkurta 2018 m.<br> Gamintojo nuotr.
„Realme“ įkurta 2018 m.<br> Gamintojo nuotr.
„Realme“ įkurta 2018 m.<br> Gamintojo nuotr.
„Realme“ įkurta 2018 m.<br> Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 13, 2021, 11:54 AM, atnaujinta Apr 13, 2021, 11:55 AM

Įmonė „Realme“ įkurta 2018 m. Dėl savo spartaus augimo ji žinoma kaip didžiausia konkurentė iki šiol rinkoje populiariausiam biudžetinių telefonų prekių ženklui „Xiaomi“. Įmonė gamina ne tik išmaniuosius telefonus, bet ir išmaniąsias apyrankes bei aksesuarus, o šiemet pradeda televizorių ir išmaniųjų laikrodžių gamybos darbus.

„Realme 7 5G“

Dėl prieinamos kainos ir technologinių savybių pagrindinė modelio auditorija yra jaunuoliai, kuriems naujosios technologijos yra itin svarbios: 5G ryšys, palaikomas 12 pagrindinių 5G juostų visame pasaulyje ir telefono našumas, kurį užtikrina „MediaTek Dimensity 800U“ procesorius, 120 Hz ekranas ir 5000 mAh baterija. Jis gali būti suderintas su bet kuria SIM kortele ir pasiekti spartųjį internetą.

Telefonas 100 proc. įkraunamas per 65 minutes, o visiškai įkrauta baterija budėjimo režimu veiks 588 valandas, atlaikys 17 valandų pokalbių, 35 valandas žiūrint „YouTube“, 103 valandas muzikos ir 19 valandų naršant socialiniuose tinkluose.

Ekranas – 6,5 colių. 16 MP asmenukių kamera nudžiugins visus „Instagram“ vartotojus. Išmanusis „Beauty Mode“ veikia pagal naują, patobulintą algoritmą, individualiai pritaikytą skirtingoms lytims, odos tipams ir veido savybėms ir taip išryškinantį natūralų grožį. Nauja spalvų filtrų sistema leidžia portretiniam objektyvui geriau užfiksuoti šviesą, padidina atvaizdo kontrastą, atveria galimybes kurti retro stiliaus vaizdus ir dar daugiau.

Matinė telefono apdaila suteikia papildomą efektą jo išvaizdai, taip pat padidina atsparumą dilimui ir apsaugo nuo nešvarumų. Ant šonų esantis pirštų atspaudų skaitytuvas padidina telefono saugumą ir patogumą.

Šiuo metu didžiausią dėmesį prekių ženklas skiria biudžetinės klasės telefonų, labiausiai C serijos, kūrimui. Jų kainos svyruoja nuo 80 iki 130 eurų. Baltijos rinkai prekių ženklas siūlo dvi šios serijos naujienas: c11 ir c15.

„Realme C11“

5000 mAh baterija budėjimo režimu veikia net iki 40 dienų, klausant muzikos – beveik 170 valandų, filmuojant – 21 valandą ir 12 valandų žaidžiant žaidimus.

6,5 colių ekranas suteikia platų matomumą. 13 MP dviguba galinė kamera garantuoja kokybiška nuotraukas, tuo tarpu „Nightscape mode“ suteiks kokybiškiausius atvaizdus tamsiuoju paros metu.

Telefonas turi nerūdijančiojo plieno akumuliatoriaus dangtelį, o korpusas sukurtas taip, kad būtų patrauklus ir spalvingas, tačiau tuo pat metu patogus.

„Realme C15“

Dėl savo tekstūros ir „Gorilla Glass 3+“ dangos šis telefonas atsparus įbrėžimams ir kitiems pažeidimams.

Jame yra 6000 mAH baterija, o baterija 100 proc. įkraunama per 3 valandas. Visiškai įkrauta baterija telefonas gali būti naudojamas kelias dienas. Galimas ir baterijos taupymo režimas. Telefono 6,5 colių ekranas suteikia didelę skiriamąją gebą ir yra tinkamas žaidimams bei vaizdo įrašams žiūrėti. Telefoną patogu naudoti ir tiesioginiuose saulės spinduliuose.

Telefonas turi keturių kamerų nustatymus, įskaitant 8 MP priekinę kamerą. Tuo tarpu patobulinta galinė 13 MP kamera užtikrina papildomą šviesos patekimą. Yra ir nakties fotografavimo režimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar jau aiškūs „Eurovizijos“ favoritai?