Raskite sau tinkamiausią „Surface“ įrenginį

Rinkoje yra tūkstančiai „Windows“ planšetinių, stacionarių, nešiojamųjų kompiuterių modelių – su ta pačia operacine sistema – „Windows“. Tačiau ką žinote apie „Microsoft Surface“?

Daugiau nuotraukų (15)

Lrytas.lt

2021-09-30 13:18

„Microsoft Surface“ yra aukščiausios klasės „Windows“ įrenginių šeima su jutikliniu ekranu.

Šie įrenginiai turi unikalų dizainą, kuris į vartotojo patirtį atneša daugybę naujovių.

„Surfaсe“ yra informacinė „Windows“ aparatinė įranga, kurioje tiek programinė, tiek aparatinė dalis yra sukurta vieno ir to paties gamintojo.

Kyla klausimas, kaip teisingai pasirinkti ir džiaugtis nauju įrenginiu? Tai tarsi tobulas klasikinis kostiumas – atrodo nuostabiai, bet kuris iš jų geriausiai tinka konkrečiam žmogui? Pabandykime tai išsiaiškinti.

„Surface Go“ yra mažiausias, lengviausias ir prieinamiausias „du viename“ įrenginys „Microsoft Surface“ šeimoje.

Puikiai tinka studentams ir darbuotojams, kuriems reikia turėti planšetinį ir nešiojamąjį kompiuterį, kad reguliariai atliktų tam tikrus veiksmus – pavyzdžiui, rašytų laiškus, dirbtų su dokumentais ir naršytų internete.

„Surface Laptop Go“ – tas pats, kas „Surface Go“, bet klasikinis ir stilingas nešiojamas kompiuteris.

Kas sakė, kad klasikinis nešiojamas kompiuteris turėtų būti sunkus ar brangus?

Lengviausias „Surface“ nešiojamasis kompiuteris, kurį maitina 10-osios kartos „Intel® Core ™“ procesorius, skirtas kasdieniam naudojimui.

Pirmojo „Microsoft“ įrenginio tęsinys – „Microsoft Surface Pro 7.“.

Jis padarė tikrą revoliuciją IT srityje ir įrodė, kad nereikia kompromiso tarp galingo ir modernaus įrenginio su konvertuojama forma.

Jis tinka visiems, kurie nori naudotis kompiuteriu bet kurioje vietoje: biure, namuose, lėktuve, automobilyje ir panašiai.

Ar skaitėte apie du viename „Windows“ aparatinę įrangą ir ARM architektūrą?

Susipažinkite su „Microsoft Surface Pro X“.

Šis modelis buvo sukurtas tiems žmonėms, kurie visada nori palaikyti ryšį. Keliautojai ir visi, kuriems reikia išlikti mobiliems – arba tiems, kuriems reikia antro įrenginio, nes namuose ar biure naudoja didžiulį ir galingą kompiuterį.

Tokiems asmenims šis modelis tikrai patiks.

Visi žino, kad klasika visada madinga, tačiau ne visi žino, kad klasikinis nešiojamojo kompiuterio dizainas turi „Surface“ rašiklį ir jutiklinį ekraną – visa tai yra „Microsoft Surface Laptop 4“ . Jis dabar iki 70 proc. greitesnis. Tai puikus elegantiško dizaino, greitas, įtraukiančio garso ir žymiai ilgesnio baterijos veikimo balansas. Klaviatūra ir delnų sritis padengta prabangia „Alcantara“ medžiaga, kuri suteikia malonų pjūtį liečiant. Taip pat galimas metalinio paviršiaus pasirinkimas. Tai geriausias naujos klasikos pavyzdys vertinantiems stilių, greitį ir našumą.

Taigi, jei galime tobulėti besirinkdami įrenginius, tikrai verta tai padaryti su „Microsoft Surface“ šeimos įrenginiais. Ir tai skamba tikrai ne per gerai. Yra tik du svarbūs dalykai: pirma – raskite „Surface“, antra – išbandykite tai.„MicrosoftSurface“ šeimos įrenginiai aiškiai parodo, kad dabar, kai gyvename technologijų eroj – ir prietaisų naudojimas yra natūralus gyvenimo, darbo ir bendravimo būdas, turėtume būti tikri dėl įrenginio pasirinkimo. Ne laikas kompromisams, jei galite turėti viską ko reikia. Mėgaukitės mėgstamu „Surface“ įrenginiu su „Windows 10“ dabar ir netrukus gaukite nemokamą operacinės sistemos atnaujinimą „Windows 11“ – nes ji prieinama visai „Surface“ šeimai!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.