Vaizdas erdvėse: „Samsung“ pristatė išmanųjį projektorių „The Freestyle“

Mobilumas ir universalumas šiandien yra vienos esminių savybių, kurių vartotojai tikisi iš naujausių technologijų. Tai galioja ne tik išmaniesiems telefonams ir kompiuteriams, bet ir kitiems kasdienybę praturtinantiems ir gyvenimą patogesniais darantiems įrenginiams. Vieną tokių metų pradžioje pristatė bendrovė „Samsung“, kurios naujasis multimedijos įrenginys „The Freestyle“ suteikia galimybę matyti projektuojamą vaizdą praktiškai bet kokioje erdvėje.

 Skirtingai nei įprasti multimedijos įrenginiai, minimalistinio dizaino „The Freestyle“ sveria vos 830 gramų, todėl lengvai telpa į kuprinę ar net didesnę kišenę.<br> „Samsung“ nuotr.
 Skirtingai nei įprasti multimedijos įrenginiai, minimalistinio dizaino „The Freestyle“ sveria vos 830 gramų, todėl lengvai telpa į kuprinę ar net didesnę kišenę.<br> „Samsung“ nuotr.
 Apšvietimo funkcija taip pat leidžia namuose sukurti profesionaliai foto studijai prilygstančią aplinką, o pakabinus įrenginį ant lubų, vaizdas, projektuojamas žemyn, patobulina kambario interjerą.<br> „Samsung“ nuotr.
 Apšvietimo funkcija taip pat leidžia namuose sukurti profesionaliai foto studijai prilygstančią aplinką, o pakabinus įrenginį ant lubų, vaizdas, projektuojamas žemyn, patobulina kambario interjerą.<br> „Samsung“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 24, 2022, 2:16 PM

Vaizdas, kad ir kur būtumėte

Skirtingai nei įprasti multimedijos įrenginiai, minimalistinio dizaino „The Freestyle“ sveria vos 830 gramų, todėl lengvai telpa į kuprinę ar net didesnę kišenę. Nešiojamas įrenginys nereikalauja jokio tvirtinimo ir gali būti pritaikomas naudoti 180 laipsnių kampu, todėl vaizdą galima suprojektuoti net ir netikėčiausiose vietose – ant stalų, grindų, sienų ar lubų.

Kiekvienam paviršiui vaizdą automatiškai pritaiko „The Freestyle“ turimos technologijos. Dėl to, nepriklausomai nuo mobilaus ekrano padėties, vaizdas visuomet išlieka proporcingas ir ryškus.

Šis įrenginys taip pat gali būti naudojamas skaidrių demonstravimui, muzikos klausymui, o dėl taip pat gali pasitarnauti tiek rengiant vakarėlį, tiek pristatant svarbų projektą darbe. Pravers jis ir penktadienio vakarą leidžiant ant sofos bei žiūrint norimą turinį iš bet kokios platformos, įskaitant „YouTube“, „Netflix“ bei internetinę televiziją.

Atspindintis nuotaiką įrenginys

Pasitelkus apšvietimo funkciją, „The Freestyle“ patalpoje leidžia sukurti nuotaiką atitinkantį apšvietimą. Šis režimas projektuoja įvairias vaizdines koncepcijas interjere ir sukuria atmosferą.

Apšvietimo funkcija taip pat leidžia namuose sukurti profesionaliai foto studijai prilygstančią aplinką, o pakabinus įrenginį ant lubų, vaizdas, projektuojamas žemyn, patobulina kambario interjerą.

360 laipsnių garsas ir suderinamumas

„The Freestyle“ taip pat turi integruotą garsiakalbį, kuris garsą skleidžia 360 laipsnių kampu. Analizuodamas garsus, įrenginys gali prie muzikos priderinti į aplinką projektuojamas vizualizacijas.

Pilną įrenginio mobilumą užtikrina galimybė jį naudoti tiek jungiant į standartinį elektros lizdą, tiek su įkraunamomis baterijomis. Tai leidžia aukščiausios kokybės multimedijos patirtimi mėgautis ne tik namuose, bet ir kelionėse, iškylose gamtoje ar daugelyje kitų situacijų.

Naujos kartos mobilus ekranas yra suderinamas tiek su „Android“, tiek su „iOS“ įrenginiais, o taip pat su „Samsung Smart TV“ televizoriais. Be kitų privalumų, įrenginys turi valdymo balsu funkciją.

Išankstinė prekyba daugiafunkciniu „The Freestyle“ įrenginiu Lietuvoje prasidėjo sausio 20 d. ir tęsis iki vasario 20 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.