„Xiaomi“ pristatė naująjį „Redmi Note 11“

Pirmadienį technologijų milžinė „Xiaomi“ Lietuvoje pristatė naujausią savo išmanųjį telefoną „Redmi Note 11“.

 „Xiaomi“ pristatė naująjį „Redmi Note 11“<br> Organizatorių archyvo nuotr.
 „Xiaomi“ pristatė naująjį „Redmi Note 11“<br> Organizatorių archyvo nuotr.
 „Xiaomi“ pristatė naująjį „Redmi Note 11“<br> Organizatorių archyvo nuotr.
 „Xiaomi“ pristatė naująjį „Redmi Note 11“<br> Organizatorių archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 22, 2022, 2:32 PM

Gyvos transliacijos metu žinomas išmaniųjų technologijų kūrėjas dar kartą įrodė, kad naujausios inovacijos turi būti pasiekiamos kiekvienam.

„Nors atrodo, kad išmaniųjų telefonų yra ypač daug, tačiau visi jie skirtingi, o naujasis „Redmi Note 11“ yra toks, kuriuo tikrai galima pasidžiaugti ir didžiuotis. Jis išsiskiria dabar ypač madingu plokščio rėmo dizainu ir minimalistiniu stiliumi bei kitomis charakteristikomis, kurių ypač laukė technologijas pamėgę vartotojai.

Kadangi šiandien ne ką mažiau svarbus telefono svoris, šis išmanusis telefonas tesveria 179 g. Dar viena išskirtinė savybė, kuri daugeliui yra svarbi – skaitymo režimas, kuris padeda sumažinti akių nuovargį, o kartu ir dienos šviesos režimas, leidžiantis užtikrinti, kad ekrano turinys būtų puikiai matomas ir ryškiausioje šviesoje. Būtina paminėti ir galingą 50 MP keturių kamerų sistemą“, – apie naująjį įrenginį pasakojo „ALSO Lietuva“ „Xiaomi“ verslo Baltijos šalyse plėtros vadovas Tadas Bendikas.

Pasiteiravus, kokios dar „Redmi Note 11“ savybės buvo pritaikytos vartotojų poreikiams, T.Bendikas sakė, kad tai be abejonės yra baterija.

Daugeliui svarbu, kad telefonu būtų galima naudotis nepertraukiamai, o prireikus įrenginys būtų greitai įkraunamas. Tad „Xiaomi“ pasirūpino 11 33W Pro greituoju įkrovimu, kuris užtikrina, kad naujasis telefonas per valandą būtų įkraunamas iki 100 proc.

Tiesioginės transliacijos metu buvo galima išvysti ne tik naujausią „Xiaomi“ įrenginį, tačiau ir linksmai praleisti laiką kartu su „Power Hit Radio“ vedėjais Egdaru ir Laura bei Dakaro lenktynininku Benediktu Vanagu.

Na, o net 11 laimingųjų atiteko visiškai nauji „Redmi Note 11“.

Tiesioginės transliacijos įrašą galite pažiūrėti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.