„ASUS“ pristato „Zenbook Pro 14 Duo OLED“ – galingas ir kompaktiškas, subalansuotas kūrėjams

ASUS pristatė visiškai naują „Zenbook Pro 14 Duo OLED“ (UX8402) – galingą ir kompaktišką kūrėjui skirtą nešiojamąjį kompiuterį dvigubu ekranu su naujos kartos pagalbiniu jutikliniu ekranu „ScreenPad™ Plus“. Šiame ekrane įmontuotas visiškai naujas automatinio pakėlimo mechanizmas „Active Aerodynamic System Ultra“ (AAS Ultra), pagerinantis tiek vėdinimą, tiek ergonomiją.

 ​ASUS pristatė visiškai naują „Zenbook Pro 14 Duo OLED“.<br>  ASUS nuotr.
 ​ASUS pristatė visiškai naują „Zenbook Pro 14 Duo OLED“.<br>  ASUS nuotr.
 Tai galingas ir kompaktiškas kūrėjui skirtas nešiojamasis kompiuteris dvigubu ekranu su naujos kartos pagalbiniu jutikliniu ekranu „ScreenPad™ Plus“.<br> ASUS nuotr.
 Tai galingas ir kompaktiškas kūrėjui skirtas nešiojamasis kompiuteris dvigubu ekranu su naujos kartos pagalbiniu jutikliniu ekranu „ScreenPad™ Plus“.<br> ASUS nuotr.
 „ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED“ bus galima įsigyti Lietuvoje 2022-ųjų pabaigoje. <br>  ASUS nuotr.
 „ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED“ bus galima įsigyti Lietuvoje 2022-ųjų pabaigoje. <br>  ASUS nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 27, 2022, 9:00 AM

„Intel® Evo™“ patvirtintas „Zenbook Pro 14 Duo OLED“ leidžia kūrėjams pilnai išnaudoti savo kūrybinį potencialą. Šis iki 12 kartos procesorių „Intel® Core™ i9–12900H“ ir vaizdo plokštę „NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Ti“ turintis kompiuteris, siekiant didžiausio našumo, yra atvėsinamas „ASUS IceCool Plus“ technologija – jos mišri terminio dizaino galia siekia iki 85 vatų. Visa tai suderinus su inovatyviu „AAS Ultra“ mechanizmu, kuris efektyviai ventiliuoja korpusą ir pakreipia naujos kartos pagalbinį jutiklinį ekraną „ScreenPad™ Plus“ patogiu kampu, kompiuterio naudojimo patirtis bus tik dar malonesnė.

Studijos klasės vaizdams perteikti kompiuteryje įmontuotas pasaulyje pirmaujantis pagrindinis 2.8K OLED HDR 16:10 jutiklinis ekranas „Dolby Vision®“. Šio ekrano atsinaujinimo dažnis – 120 Hz, taip pat galėsite mėgautis ir PANTONE® patvirtinta tiksliai spalvas perteikiančia kino teatro klasės 100 % DCI-P3 gama. Ekranas taip pat yra sertifikuotas „TÜV Rheinland“ ir pripažintas kaip saugantis akis, tad į jį žiūrėti nepavargsite net ir po ilgos darbo dienos. „Zenbook Pro 14 Duo OLED“ lenkia konkurentus – tai puikus kompaktiškas nešiojamasis kompiuteris su OLED ekranu išrankiausiems kūrėjams.

Naujos kartos „ScreenPad Plus“

Kompiuteryje įtaisytas naujos kartos „ScreenPad Plus“ – 12,7 colio skersmens pagalbinis jutiklinis ekranas, kurį patogiau naudoti galėsite su itin tiksliais rašikliais – pavyzdžiui, „ASUS Pen 2.0“.

Kuriant „AAS Ultra“, rekonstruotas pakėlimo mechanizmas. Atvėrus nešiojamąjį kompiuterį, preciziškai sukurtas mechanizmas kilsteli „ScreenPad Plus“ galinę dalį maždaug 20 mm ir pakreipia jį 12 laipsnių kampu. Ši „ScreenPad Plus“ padėtis ideali, kuomet reikia dažnai žiūrėti ir į šį pagalbinį, ir į pagrindinį ekranus. Tokiu būdu vėdinimas tampa efektyvesnis, oro srautas pratekėti gali 38 proc. našiau, palyginus su ankstesnės kartos kompiuteriais.

„ASUS ScreenPad Plus“ su „AAS Ultra“ veikia naudodami naują programinę įrangą „ScreenXpert 3“, su kuria kelis darbus skirtinguose ekranuose atlikti galėsite dar efektyviau. Gamykliškai įrašytos programėlės, tokios kaip „App Switcher“ ir „App Navigator“, padidina produktyvumą, prie jų galima prijungti ir išorinius ekranus. Nauja valdymo skydelio programėlė kūrybinėse programose leidža naudotojams preciziškai ir intuityviai valdyti kūrybines programėles. Galėsite paprastai pakeisti šepetėlio dydį, spalvos grynį, keisti sluoksnio skaidrumą ir dar daugiau. Siekiant palengvinti kūrybinio darbo eigą, galėsite naudotis keturiais valdymo būdais – rinkimu, mygtuku, slankikliu ir slinkikliu. Valdymo skydelis gali būti visiškai suasmenintas ir veikia su programomis „Adobe® Photoshop®“, „Illustrator®“, „Lightroom Classic®“, „Premiere® Pro“ ir „After Effects®“.

Aukščiausios kokybės vaizdai

Sujungus naujos kartos „ScreenPad Plus“ ir pasaulyje pirmaujantį 14,5 colio skersmens 2.8K 120 Hz OLED jutiklinį ekraną „NanoEdge“, „Zenbook Pro 14 Duo OLED“ kompiuteryje matysite aukščiausios kokybės vaizdus. Pagrindinis jutiklinis ekranas, kurio kraštinių santykis išplėstas (16:10), siekiant vartotojui suteikti didesnę kūrybinę laisvę ir tiksliau atkurti spalvas, yra patvirtintas „Dolby Vision“ ir patikrintas PANTONE kompanijų. Be to, ekranas taip pat patvirtintas „VESA DisplayHDR™ True Black 500“, tad atkuria tamsiausius juodos spalvos atspalvius – itin tikroviškas detales pastebėsite net ir tamsiausiame apšvietime. Dėl kompiuterio kino teatro klasės DCI-P3 spalvų gamos visos spalvos atrodys itin ryškios, o tai suderinus su 120 Hz ekrano atsinaujinimo dažniu ir 0,2 ms reakcijos laiku net pačios greičiausios veiksmo scenos atrodys nuosekliai. Kad ilgai žiūrint į ekraną naudotojo akys nepavargtų ir būtų apsaugotos, ekranas patvirtintas „TÜV Rheinland“ ir spinduliuoja mažai mėlynos šviesos.

Išnaudokite maksimaliai

Iki 12 kartos procesorių „Intel Core i9–12900H“ turinčiu kompiuteriu dirbti bus itin patogu, tam pasitarnauja ir „Turbo Boost“ funkcija iki 5,0 GHz, tad bet kokią kūrybinę užduotį atliksite itin greit. Procesoriui atliekant sunkias užduotis, išskiriama iki 60 W terminio projektavimo galios, tad naudotojai galės praleisti mažiau laiko laukdami ir daugiau laiko kurdami.

Šis galingas procesorius idealiai dera su studijos klasės vaizdo plokšte „NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti“ – ji svarbi atliekant grafikos/intensyvios grafikos užduotis, pvz., 3D atvaizdavimą ir vaizdo įrašų redagvimą. Dėl išplėstų savybių ir galimybių procesorius akimirksniu įveiks ir pačias sudėtingiausias vaizdines užduotis. Be to, geriausias suderinamumas, našumas ir stabilumas užtikrinamas įtrauktomis tvarkyklėmis „NVIDIA Studio“.

Kad būtų pasiektas aukščiausias potencialas, visas šias galingas dalis reikia efektyviai vėdinti. Pirmiausia tai atlieka vėsinimo sistema „ASUS IceCool Plus“, naudodama du tylius „IceBlades“ ventiliatorius su maždaug 97-iais lenktais 3D ašmenimis. Ventiliatoriai atvėsina du 8 mm šilumos vamzdžius nuo centrinio ir vaizdo procesorių, be to, 38 proc. daugiau karšto oro išpučiama į išorę per 20 mm pakeltą mechanizmą „AAS Ultra“. Tai užtikrina, kad centrinis ir grafikos procesoriai nedroseliuodami galėtų veikti iki 85 W mišrios terminio projektavimo galios!

Galiausiai, iki 32 GB sparčiosios operatyviosios atminties ir itin greitas 2 TB diskas „PCIe® 4.0 x4 SSD“ užtikrina, kad nepritrūktų operatyviosios ar saugojimo atminties ir kad niekas nevaržytų naudotojo kūrybiškumo.

„ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED“ bus galima įsigyti Lietuvoje 2022-ųjų pabaigoje. Susisiekite su vietiniu ASUS atstovu dėl platesnės informacijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.