„Samsung“ pristato planšetę, pritaikytą mobiliam darbui

„Samsung Electronics“ pristatė universalų planšetinį kompiuterį „Galaxy Tab Active4 Pro“. Naujasis planšetinis kompiuteris pritaikytas dirbti ne tik biure – jis išskirtinai tvirtas, tačiau tuo pačiu metu itin lengvas.

 „Samsung Electronics“ pristatė universalų planšetinį kompiuterį „Galaxy Tab Active4 Pro“.<br>„Samsung“ iliustr.
 „Samsung Electronics“ pristatė universalų planšetinį kompiuterį „Galaxy Tab Active4 Pro“.<br>„Samsung“ iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2022, 3:44 PM

Lengvas, tvirtas ir paruoštas darbui

„Dabartinis „darbo iš bet kur“ pasaulis iššaukė didžiulę tvirtų, nešiojamų ir susiejamų įrenginių paklausą“, – sako „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje Simonas Skupas.

„Kurdami „Galaxy Tab Active4 Pro“, siekėme pristatyti planšetinį kompiuterį, kuris būtų ne tik patvarus ir lengvai valdomas, bet ir pasižymintis našumu bei galimybe jį susieti su kitais prietaisais“, – teigia jis.

Įrenginio tvirtumą garantuoja naudojamas „Corning® Gorilla® 5“ stiklas, galintis atlaikyti kritimą iš 1 m aukščio, o su apsauginiu dėklu, kuris pridedamas prie planšetės – kritimą iš 1,2 m aukščio.

Naujasis planšetinis kompiuteris ir integruotas „S Pen“ rašiklis yra papildomai apsaugoti IP68 klasės apsauga nuo vandens ir dulkių. Prietaisas taip pat atitinka JAV karinius standartus, todėl su „Galaxy Tab Active4 Pro“ galima dirbti ir ekstremaliomis sąlygomis.

Veikia visur, kur tik reikia

Naujasis planšetinis kompiuteris turi keletą funkcijų, pritaikytų veikti unikalioje darbo aplinkoje. Viena jų – užraktų atvaizdavimas. Tai leidžia kompanijoms pagal poreikį užprogramuoti įrenginių užraktus, kad vienu mygtuko paspaudimu būtų galima greitai įjungti svarbias ir dažniausiai naudojamas programėles. Be to, planšetę galima naudoti ir su pirštinėmis, kad darbuotojai galėtų naudotis prietaisu nerizikuodami savo sveikata ar saugumu.

Dirbant lauke, sunku išgirsti ateinančius pranešimus. Su „Galaxy Tab Active4 Pro“ šios problemos nėra – padidintas maksimalus garsas aiškiai girdimas net statybų aikštelėje ar pilname ligoninės priimamajame.

Įrenginys taip pat suderinamas su įvairiais „Samsung“ ir partnerių aksesuarais.

Sukurtas padėti šiuolaikinei įmonei

Pranešime spaudai teigiama, kad „Galaxy Tab Active4 Pro“ turi geriausią „Samsung“ programinę ir galingą techninę įrangą. „One UI“ mobilusis ryšys leidžia pritaikyti planšetinį kompiuterį asmeniniams poreikiams, o aštuonių branduolių procesorius dėl greito informacijos apdorojimo išlaiko darbuotojų produktyvumą. Taip pat, tam, kad nepritrūktų atminties svarbiems dokumentams, galima pridėti „microSD“ kortelę.

Dėl patobulinto NFC ryšio ir mobilios „Knox“ platformos atsiskaitymams, šis planšetinis kompiuteris yra pravartus įrankis mažmeninės prekybos įmonėms, jį galima tiek montuoti prie kasos aparato, tiek naudoti kaip nešiojamą atsiskaitymo aparatas. Su „Knox Capture“ planšetinis kompiuteris gali veikti kaip brūkšninių kodų skaitytuvas, skirtas sekti ir tikrinti atsargas realiuoju laiku.

Taip pat įrenginio bateriją galima pakeisti kita arba pakrauti su greituoju įkrovikliu POGO. Be to, įrenginį galima naudoti ir be baterijos – prijungus prie energijos šaltinio kasoje arba automobilyje.

Šį planšetinį kompiuterį galima sujungti su papildomu monitoriumi ir per „Samsung DeX“ sąsają – arba atvaizduoti kompiuterio darbalaukį planšetėje.

Tvirtas ne tik išorėje, bet ir viduje

„Samsung“ siūlo ir „Know Suite“ – platformą, kuri padeda IT komandoms konfigūruoti, apsaugoti, valdyti ir analizuoti įrenginius, kad ir kiek jų būtų.

Siekdama užtikrinti, kad įmonės ilgalaikėje perspektyvoje būtų apsaugotos, bendrovė glaudžiai bendradarbiauja su „Android“ ir neatsilieka nuo nuolat kintančių saugumo iššūkių, dalindamasi pagrindinių saugumo tyrinėtojų ir partnerių atrasta grėsmių informacija.

Teigiama, kad „Galaxy Tab Active4 Pro“ bent penkerius metų palaikys saugos naujinimus ir tris operacinės sistemos atnaujinimus, todėl įmonės gali ramiai naudoti savo įrenginius, žinodamos, kad jie visada bus apsaugoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.