„E-Ink“ pristato naują spalvotą elektroninį popierių

Dar praėjusių metų balandį „E Ink“ paskelbė apie naujos spalvoto elektroninio popieriaus technologijos, pasižyminčios geresniu atnaujinimo laiku, didele raiška ir rašiklio palaikymu, kūrimą. Praėjusių metų pabaigoje bendrovė paskelbė, kad jau pradedama masinė gamyba ir nuo 2023 metų pradžios technologija bus pradėta naudoti prietaisuose, o pirmu gaminiu su naujosios kartos spalvotu elektroniniu rašalu taps planšetinis kompiuteris „Bigme Galy“.

 Dar praėjusių metų balandį „E Ink“ paskelbė apie naujos spalvoto elektroninio popieriaus technologijos, pasižyminčios geresniu atnaujinimo laiku, didele raiška ir rašiklio palaikymu, kūrimą.<br> „Bigme Group“ nuotr.
 Dar praėjusių metų balandį „E Ink“ paskelbė apie naujos spalvoto elektroninio popieriaus technologijos, pasižyminčios geresniu atnaujinimo laiku, didele raiška ir rašiklio palaikymu, kūrimą.<br> „Bigme Group“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-01-04 08:33

Pranešama, kad dėl keturių dalelių rašalo sistemos, kurią sudaro žydra, purpurinė, geltona ir balta spalvos, kiekviename pikselyje galės būti pasiekiama visa spalvų gama. Ekrano atnaujinimo laikas greitojo spalvinio režimo atveju siekia 500 ms, 750–1000 ms standartiniame spalviniame režime ir 1500 ms geriausios spalvos pasirinkimo atveju. Juodai balto ekrano atnaujinimo laikas sutrumpėjo iki 350 ms.

Rašiklio vartotojai juodai-baltame ir kai kurių spalvų režime gali tikėtis 30 ms atnaujinimo laiko, skiriamoji geba padidinta iki 300 taškų colyje, o naujasis priekinis apšvietimas „ComfortGaze“ sumažins mėlynąją šviesą.

„PocketBook“, „Boox“, AOC, „iFlyTek“, „Readmoo“ ir „iReader“ jau patvirtino, kad 2023 m. pristatys įrenginius su naująja technologija (vadinama „Gallery 3“), tačiau kaip jau minėta, pirmuoju gaminiu taps „Bigme Group“ sukurtas 8 colių įstrižainės planšetinis kompiuteris „Galy“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.