„Sonos“ tampa pirmąja „Apple Music“ erdvinio garso partnere namuose

Antradienį „Sonos“ paskelbė, kad „Apple Music“ papildys erdvinio garso palaikymą, taip gerokai išplėsdama savo naujos kartos garso patirties pasiūlą. Nuo 2023 m. kovo 28 d. bendrovės klientai galės naudotis erdviniu garsu platformoje „Apple Music“.

  „Apple Music“ su erdviniu garsu, kurį galima naudoti „Sonos Era 300“ (nuotraukoje), „Arc“ ir „Beam“ (antros kartos), leis klausytojams atsidurti muzikos centre.<br> „Sonos“ nuotr.
  „Apple Music“ su erdviniu garsu, kurį galima naudoti „Sonos Era 300“ (nuotraukoje), „Arc“ ir „Beam“ (antros kartos), leis klausytojams atsidurti muzikos centre.<br> „Sonos“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 28, 2023, 5:00 PM

Erdvinis garsas suteikia daugiamatę garso patirtį, kuri sparčiai tampa pagrindiniu pirmaujančių menininkų, prodiuserių ir inžinierių įrašymo formatu. „Apple Music“ su erdviniu garsu, kurį galima naudoti „Sonos Era 300“, „Arc“ ir „Beam“ (antros kartos), leis klausytojams atsidurti muzikos centre, nes nuolat auga kūrinių katalogas ir specialiai parinkti grojaraščiai, sudaryti iš garsių visų žanrų atlikėjų kūrybos.

„Tai jaudinantis metas muzikoje, nes erdvinis garsas – ir su juo susijęs atlikėjų kūrybiškumas – toliau auga“, – sako „Grammy“ apdovanojimą pelnęs prodiuseris, dainų autorius ir kompozitorius, o taip pat „Sonos“ garso patirties viceprezidentas Gilesas Martinas. Mes ir toliau rūpinamės, kad klausytojai būtų garso inovacijų priešakyje – ir užtikrina, kad per „Apple Music“ jie galėtų naudotis tokiomis transformuojančiomis patirtimis kaip erdvinis garsas su „Dolby Atmos“ – kad galėtų pajusti daugiau iš mėgstamo turinio“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.