„Samsung Electronics Baltics“ pristato 5K raiškos ekraną „ViewFinity S9“

„Samsung Electronics Baltics“ plečia savo monitorių asortimentą – 27 colių 5K raiškos ekranas „ViewFinity S9“ nuo šiol bus siūlomas ir Lietuvos rinkoje. Nors šis įrenginys yra skirtas visiems, ieškantiems aukštos kokybės vaizdo, jis ypač rekomenduojamas fotografams ir grafikos dizaineriams. Lyginant su kitais prekės ženklo monitoriais, „ViewFinity S9“ siūlo ypač gerą raišką, prisitaikymą prie asmeninių vartotojų poreikių ir patogumą ne tik darbo, bet ir laisvalaikio metu.

„Samsung Electronics Baltics“ pristato 5K raiškos ekraną „ViewFinity S9“.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
„Samsung Electronics Baltics“ pristato 5K raiškos ekraną „ViewFinity S9“.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
„Samsung Electronics Baltics“ pristato 5K raiškos ekraną „ViewFinity S9“.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
„Samsung Electronics Baltics“ pristato 5K raiškos ekraną „ViewFinity S9“.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-08-02 14:56

„Naujas rinkoje pristatytas monitorius yra tinkamas tiek profesionalams, tiek kasdieniams vartotojams. Nepriklausomai nuo to, ar dirbate kūrybinį darbą, kuris reikalauja atidumo detalėms, ar tiesiog mėgstate leisti laisvalaikį žiūrėdami aukštos kokybės filmus – šis monitorius atlieps jūsų poreikius ir leis mėgautis vaizdų ir spalvų kokybe bei įvairove“, – teigia „Samsung“ profesionalių ekranų pardavimų vadovas Baltijos šalyse Osvaldas Varnas.

Išskirtinė raiška kiekvieno poreikiams

„ViewFinity S9“ modelio 27 colių ekranas su 5K raiška (5,120 x 2,880) suteikia daugiau nei 50 proc. didesnį darbalaukį nei kituose UHD monitoriuose ir pasižymi išskirtine vaizdų bei teksto kokybe. Tai leidžia profesionalams, dirbantiems su itin aukštos raiškos vaizdo turiniu, koreguoti detales be papildomos būtinybės priartinti reikiamą atvaizdo vietą, vienu metu ekrane matant ir turinį, ir redagavimo įrankius.

„ViewFinity S9“ taip pat siūlo išbandyti telefonu kontroliuojamą spalvų kalibravimo funkciją „Smart Calibration“, kuri padės tiksliai nustatyti norimus ekrano parametrus, tam nenaudojant sudėtingos ir brangios įrangos. Naudotojams tereikia nukreipti išmanujį telefoną su „SmartThings“ programėle į „ViewFinity S9“ ekraną, ir sureguliuoti norimus spalvų derinimo nustatymus – tokius kaip baltos spalvos balansas, ryškumas, skaistis, spalvų erdvė, gama, spalvos temperatūra ir kitus.

„ViewFinity S9“ turi 99 proc. DCI-P3 spalvų erdvę ir 218 PPI (pixels per inch) tankį, užtikrinančius puikų vaizdo tikslumą. Ekranu patogu naudotis esant bet kokiam apšvietimui: tipinis 600 cd/m3 ryškumas leidžia patogiai dirbti ir šviesią dieną, o matinis ekrano paviršius sumažina aplinkos atspindžius.

Prisiderins prie Jūsų

Nors „ViewFinity S9“ geriausiai veikia kartu su kitais „Samsung“ įrenginiais, jis suderinamas ir su „Mac“ bei „Windows“ kompiuteriais. Tam įprastai naudojamos „Thunderbolt 4“, „mini DisplayPort“ bei USB-C įvesties jungtys, kurios suteikia galimybę krauti savo įrenginius 90W galia ir greitai perkelti duomenis.

Monitoriaus dizainas tinka bet kokiai darbo erdvei – nepriklausomai nuo to, dirbate namuose ar biure. Ergonominis ekrano stilius leidžia reguliuoti ekrano aukštį, pasvirimą bei pasukimą, siekiant prisitaikyti jį prie bet kokios sėdėjimo pozicijos. Taip pat galite lengvai reguliuoti ekrano aukštį pagal akių lygmenį, ekraną pasukti 90 laipsnių kampu ir taip skaityti dokumentus nemažinant šrifto.

Į „ViewFinity S9“ monitoriaus komplektą taip pat įeina 4K raiškos „SlimFit“ kamera, pasižyminti aukšta vaizdo kokybe ir prisitaikymu prie kompiuterio ekrano padėties. Monitoriuje įdiegta „AutoFraming“ technologija užtikrina, kad visuomet būtumėte kameros rodymo lauke, net jeigu pakeitėte sėdėseną.

Užbaigus darbus, metas atsipūsti: integruotos „Smart TV“ programėlės suteiks patogią prieigą prie populiarių turinio platformų visiškai nenaudojant kompiuterio, interguoti „Adaptive Sound+“ garsiakalbiai bei nuotolinio valdymo pultas kuria pilną TV patirtį – taigi, šis monitorius puikiai tiks ir darbui, ir pramogoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.