„Samsung“ pristato „Galaxy XCover7“ ir „Galaxy Tab Active5“

„Samsung Electronics Co., Ltd.“ paskelbė apie naujus „Galaxy XCover7“ ir „Galaxy Tab Active5“ įrenginius – įmonėms pritaikytus išmaniuosius telefonus ir planšetinius kompiuterius. Šie įrenginiai pasižymi atsparumu – jie sukurti taip, kad atitiktų specifinius poreikius, įskaitant darbą lauke.

 „Samsung“ paskelbė apie naujus įrenginius „Galaxy XCover7“ ir „Galaxy Tab Active5“.<br> „Samsung“ nuotr.
 „Samsung“ paskelbė apie naujus įrenginius „Galaxy XCover7“ ir „Galaxy Tab Active5“.<br> „Samsung“ nuotr.
Išmanusis telefonas  „Galaxy XCover7“.<br> „Samsung“ nuotr.
Išmanusis telefonas  „Galaxy XCover7“.<br> „Samsung“ nuotr.
 Planšetinis kompiuteris „Galaxy Tab Active5“.<br> „Samsung“ nuotr.
 Planšetinis kompiuteris „Galaxy Tab Active5“.<br> „Samsung“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 10, 2024, 2:45 PM

Abiejuose įrenginiuose veikia 5G ryšys, našus procesorius ir yra daug atminties. Be to, išmanusis telefonas „XCover7“ turi naują galingą galinę kamerą, pasižymi didesniu ekranu bei jo raiška, o „Tab Active5“ turi režimą be baterijos – todėl vartotojai galės dirbti įvairiomis sąlygomis. Pranešime spaudai teigiama, kad ie įrenginiai gali patenkinti įvairių įmonių bei pramonės šakų, įskaitant gamybos, sveikatos priežiūros, mažmeninės prekybos ir vyriausybės institucijų, poreikius.

Patvarumas ir ilgaamžiškumas

„Galaxy XCover7“ ir „Galaxy Tab Active5“ įrenginiai sukurti taip, kad atlaikytų sudėtingas darbo sąlygas. Abiejų įrenginių, kartu su prie „Tab Active5“ planšetinio kompiuterio pridedamu rašikliu „S Pen“, atsparumas vandeniui ir dulkėms įvertintas IP68 klase, todėl jie yra tinkami ekstremalioms darbo sąlygoms – pavyzdžiui, statybų aikštelėse ar mažmeninės prekybos sandėliuose. Išmanusis telefonas yra atsparus smūgiams nukritus iki 1,5 m, o planšetinis kompiuteris gali atlaikyti kritimą iš 1,8 m aukščio, kai naudojamas apsauginis dėklas.

„Galaxy XCover7“ ir „Galaxy Tab Active5“ atitinkamai turi „Corning® Gorilla® Glass Victus®+“ ir „Corning® Gorilla® Glass 5“ stiklus. Įrenginių ekranuose taip pat galima reguliuoti jutiklinį jautrumą, todėl juos lengva naudoti darbuotojams, dėvintiems pirštines. Abiejuose įrenginiuose taip pat yra keičiamos baterijos, kurios padeda sumažinti prastovą darbo vietoje.5

„Galaxy Tab Active5“ gali veikti režimu „No Battery Mode“ – taip darbuotojai gali naudotis įrenginiu be pertraukos, pavyzdžiui, keliaujant ar transporto priemonėse, o karštoje aplinkoje išsaugoti akumuliatoriaus būklę.

Abu įrenginiai gali būti puikūs pagalbininkai logistikos, prekybos sektoriui, kai reikia priimti mokėjimus čia ir dabar. Šiandieninės technologijos leidžia atlikti transakcijas su „Galaxy XCover7“ ir „Tab Active5“ nenaudojant stacionarių kasos aparatų. Įrenginiai turi padidintą garsiakalbio garsumą, programuojami klavišai suteikia galimybę naudoti sparčiuosius klavišus, o greitas brūkšninių kodų nuskaitymas naudojant „Knox Capture“9 supaprastina darbą sandėlyje ar mobiliosiose prekybos vietose.

„Galaxy XCover7“ ir „Galaxy Tab Active5“ taip pat yra suderinami su įvairiais trečiųjų šalių priedais – įvairiais funkciniais dėklais, įkrovimo laikikliais ir t.t.

Pirmą kartą „Samsung“ įrenginiai „Galaxy XCover7“ ir „Galaxy Tab Active5“ palaiko „Samsung Knox Vault“ technologiją, kuri padeda apsaugoti svarbiausius šių įrenginių duomenis, įskaitant užrakinto ekrano informaciją, pavyzdžiui, PIN kodus ir slaptažodžius.

Abu modeliai turi įtrauktą vienerių metų „Knox Suite“ licenciją, kuri verslui leidžia centralizuotai valdyti ir apsaugoti naudojamus įrenginius bei analizuoti dienos metu vykstančius procesus – tokius kaip baterijos statusą, naudojamas aplikacijas ir neatitikčių žurnalus.

Naujuosius „Galaxy XCover7“ ir „Galaxy Tab Active5“ įrenginius galima įsigyti nuo 2024 m. sausio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.