Australijos padangėje užfiksuotas didžiulis trikampio formos NSO

Ateivių medžiotojų forumuose internete verda diskusijos apie keistą trikampio formos objektą, kuris buvo užfiksuotas virš Melburno (Australija).

Interneto komentatoriai svarstė, kad Australijos gyventojas galėjo užfiksuoti ateivių erdvėlaivį, kuris naudojo maskavimo technologiją.<br>Kadras iš „YouTube“
Interneto komentatoriai svarstė, kad Australijos gyventojas galėjo užfiksuoti ateivių erdvėlaivį, kuris naudojo maskavimo technologiją.<br>Kadras iš „YouTube“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 17, 2015, 11:46 AM, atnaujinta Oct 4, 2017, 3:14 AM

Video autorius teigia jį užfiksavęs lapkričio 13 dieną. Objektas danguje pasirodė lyg iš niekur, išryškėjo ir, po maždaug 15 sekundžių, vėl išnyko.

Vaizdo įrašas buvo paviešintas „YouTube“ kanale „UFO Lou“, o jo autorius teigia iki šiol nieko panašaus nematęs: „Atrodo, kad objektas yra statiškas. Tiesiog atsiranda, kurį laiką pabūna ir išnyksta. Jis milžiniškas. Naudojau 50 mm lęšius.“

Vaizdo įrašo autorius pripažino negalintis atmesti kokio nors optinio reiškinio ar atspindžio, visgi kiti komentatoriai nebuvo tokie skeptiški. Jie svarstė, kad Australijos gyventojas galėjo užfiksuoti ateivių erdvėlaivį, kuris naudojo maskavimo technologiją. „Oho. Kažkas atsirėmė į „demaskavimo“ mygtuką“, – svarstė vienas komentatorius.

„UFO Sightings Daily“ redaktorius Scottas Waringas taip pat mano, kad mistiškasis trikampis buvo ateivių erdvėlaivis. Jis pastebėjo, kad objekto forma ir dydis leidžia manyti, jog jį sukūrė protingos būtybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.