Lietuvos fotografai susirinko siekti naujo rekordo

Pirmąjį birželio sekmadienį nuotolinėje platformoje rekordo siekė ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje esantys fotografai. Interaktyvią, kupiną kūrybiškumą skatinančių žaidimų, užduočių ir prizų transliaciją iš BRAZZI studijos vainikavo didžiausia fotografų nuotolinė asmenukė.

Siekė rekordo. 
Siekė rekordo. 
Siekė rekordo. 
Siekė rekordo. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 8, 2020, 3:58 PM

Rekordo fiksavime dalyvauti galėjo visi, turintys fotoaparatą – tai buvo bilietas į pirmąjį Lietuvoje online fotografų susitikimą. Drąsūs ir smalsūs fotografai dėl įvairiausių dovanų: kuponų, fototechnikos, fotografijos kursų, konferencijos bilietų ryžosi gyvai pažadinti savo neribotą kūrybą. 

Žiūrovams teko kuo įdomiau keisti savo individualias transliacijos erdves, pademonstruoti didžiausią fototechnikos amuniciją, maudytis šiltame vasaros lietuje, kurti maisto instaliacijas, kuo greičiau atvykti į BRAZZI studiją.   

Studijos įkūrėjas Tomas Brazinskas, gyvai kuravęs šį rekordą, sveikino prisijungusius ne tik iš Lietuvos, bet ir Škotijos, Maljorkos, Šiaurės Airijos bei kitų šalių. Fotografai susijungė kartu iš savo kiemų, sodo, šiltnamio, vonios, gatvės ar automobilio! O kad pradėti naują etapą kūrybiškai įsikvėpus – fotografai jau birželio 11-ąją renkasi į pirmąją nuotolinę fotografijos konferenciją RESTART.

Rekordo rezultatas perduotas agentūrai, organizatoriai laukia patvirtinimo. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.