W. Allenas aktorių C. Firthą pavertė iliuzionistu

Kone kasmet po naują filmą pristatantis garsusis Holivudo kino kūrėjas Woody Allenas šį rugsėjį į kino ekranus atgabens dar vieną jam būdingą istoriją – romantišką, šmaikščią ir su žiupsneliu paslapties. Naujajame filme „Mėnesienos magija“ („Magic in the Moonlight“) žiūrovų laukia kelionė į režisieriaus pamėgtą pietų Prancūziją, kur pagrindiniam herojui teks aiškintis, ar išties egzistuoja magija, o gal tai tik aiškiaregės apgavystė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2014, 3:01 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 6:24 PM

Visuomet į savo filmus garsiausius aktorius lengvai prisiviliojantis W.Allenas naujojoje juostoje atlikti pagrindinius vaidmenis pasikvietė šiuo metu populiarumo viršūnėje esantį Coliną Firthą bei gerbėjų itin mėgstamą Emmą Stone. Jiems teko nusikelti į rafinuotą ir puošnų praėjusio amžiaus trečiąjį dešimtmetį. Filmo pavadinimas „Mėnesienos magija“ leidžia tikėtis, kad be kerų čia neapsieis. Tiesa, vieni burtai bus paaiškinami, o dėl kitų teks ilgėliau pasukti galvą.

Istorija prasideda, kai garsus britų iliuzonistas ir magas Stenlis (akt. C.Firthas), gastroliuojantis Vei Ling Su slapyvardžiu, pakviečiamas pagelbėti išsiaiškinti apgaulę. Darbą siūlantis užsakovas pasikliauja Stenlio gebėjimu perprasti žmones, o atlygis viliojantis, tad jau netrukus sceninį makiažą nusivalęs iliuzionistas pakuojasi lagaminus į Prancūzijos Rivjerą. Čia jis susipažįsta su Sofija (akt. E.Stone), pagarsėjusia aiškiarege, kuri teigia turinti ryšį su anapusiniu pasauliu ir jau yra spėjusi tuo įtikinti kilmingą bei labai turtingą prancūzų šeimą. Dvasių mediumės ir skeptiško apsimetėlių demaskuotojo pažintis prasideda šaltai ir jie nesibodi pasitaikius progai patraukti vienas kitą per dantį.

Scenos triukai Stenliui gerai pažįstami, tad jis nuolat stebi jauną merginą, siekdamas ją perprasti. Sofija leidžiasi jo lydima ir nesusvyruoja jo tikrinama. Galiausiai tarp jųdviejų užsimezga ryšys su romantikos kibirkštėlėmis. Kai įsipainioja jausmai, ar užduoties vykdyti atkeliavęs iliuzionistas tebegalės blaivai vertinti padėtį? O gal pats įtikės merginos gabumais?

Filmo „Mėnesienos magija“ anonsas

Šilta, idiliškų vaizdų ir romantikos kupina istorija, paženklinta mėnesienos šviesos ir magijos,  Lietuvos kino teatruose nuo rugsėjo 5 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.