Po R. Williamso mirties ekranus pasieks 4 filmai su šiuo komiku

Robinas Williamsas suvaidino keturiuose filmuose, kurie pasirodys jau po jo mirties, rašo „Daily Telegraph“. Nusižudžiusio Holivudo aktoriaus kūnas buvo rastas rugpjūčio 11-ąją jo namuose Šiaurės Kalifornijoje. Jam buvo 63 metai. Pastaruoju metu R.Williamsas ne tik kovojo su alkoholizmu ir depresija, bet ir labai daug dirbo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 13, 2014, 7:29 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 6:39 AM

Pirmasis filmas su šviesaus atminimo komiku R.Williamsu – Shawno Levy'o režisuota „Naktis muziejuje: kapo paslaptis“ („Night at the Museum: Secret of the Tomb“). Jame R.Williamsas suvaidino atgijusį JAV prezidento Theodore'o Roosevelto paminklą. Filmas baigtas filmuoti gegužę, jo premjera numatyta 2014 metų gruodį.

R.Williamsas taip pat nusifilmavo filmuose „Su Kalėdom, po velnių“ („Merry Friggin' Christmas“), kurį režisavo Tristramas Shapeero, ir „Bulvaras“ („Boulevard“). Dito Montielo režisuotame „Bulvare“ R.Williamsas suvaidino Nolaną Meką, ištikimą savo žmonos vyrą, kurio gyvenime yra slaptų dalykų, susijusių su homoseksualumu. Šis filmas jau rodomas JAV festivaliuose, gal ateityje jį išvysime ir Lietuvoje.

R.Williamsas taip pat įgarsino šuns balsą filme „Viskas, ko tu nori“ („Absolutely Anything“), kurio premjera turėtų įvykti 2015 metais. Šioje juostoje dar filmavosi Simonas Peggas ir Kate Beckinsale.

Pranešama, kad aktorius planavo filmuotis ir garsiojo 1993 metų filmo „Ponia Dautfajė“ („Mrs.Doubtfire“, rež. Chrisas Columbusas) tęsinyje.

Parengė Ramūnas Gerbutavičius

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.