Kate Winslet ir Alanas Rickmanas Toronte sukėlė nedidelį chaosą

Jie kartu vaidino garsioje kino dramoje „Protas ir jausmai“. Kate Winslet ir Alanas Rickmanas vėl pasirodė kartu didžiuosiuose ekranuose po beveik 20 metų pertraukos ir vaidina naujame filme „Nedidelis chaosas“. Be to, šis duetas puikiai žino, kaip atkreipti visų dėmesį ir pareklamuoti naująjį projektą - šeštadienį jie surengė tikrą šou Toronto kino festivalyje, rašo „Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-14 15:15, atnaujinta 2018-02-09 15:52

Minia gerbėjų net aiktelėjo pamačiusi 38 metų Kate Winslet su ekstravagantiška juodos ir aukso spalvos suknia, siekiančia žemę. Drabužis išryškino nuostabias aktorės figūros linijas. Šviesūs laisvai krentantys plaukai buvo pavingiuoti, iš toli švietė nepriekaištingas makiažas. Aktorė priminė tikrą Holivudo ekrano sireną.

„Titaniko“ gražuolė mielai dalijo autografus, išradingai flirtavo su gerbėjais, bet savo plačiausią šypseną paliko Alanui, su kuriuo pirmąsyk dirbo kartu 1995 metais. Kai jie užkopė į sceną kalbėti apie filmo „Nedidelis chaosas“ premjerą, „Hario Poterio“ aktorius meiliai apkabinto Kate ir pabučiavo į skruostą. Po akimirkos sekė dar vienas šiltas ir meilus bučinys.

Jie vėl susitiko filmuojant dramą „Nedidelis chaosas“, kurioje Kate vaidina sodininkę, kuri pasamdoma sukurti Versalio sodo dizainą. Ji sukte įsisuka karaliaus Liudviko XIV, kurį vaidina Alanas, dvare.

Nei vienam jų nesvetimi istoriniai kostiumai, bet 68 metų Alanas tikino, kad šįsyk jie šiek tiek varžė judesius. Paklaustas, kaip jautėsi su ekstravagantiškais karaliaus Liudviko XIV rūbais, jis atsakė: „Nepatogiai“.

Tuo tarpu Kate (ji, kaip žinia, 1997 metais filmuodamasi „Titanike“ turėjo dėvėti korsetą) pridūrė: „Kaip jaučiausi vėl užsidėjusi korsetą? Taip ir jaučiausi: „O, aš ir vėl su korsetu!“ O antrąją dieną jau sakiau sau: „Tikrai nuostabu, nes korsetas toks ankštas.“

Nepaisant neįprastų kostiumų, Alanui buvo nuostabu ir vėl filmuotis kartu su  „Oscaro“ laureate. Jis pridūrė „Toronto Sun“ laikraščiui: „Ji tampa geresnė ir geresnė. Ji ateina visiškai pasiruošusi, o humoro jausmo nepraranda nė akimirkai. Ji išties nuostabi“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.