Kino seansas: pažiūrėk „Scanoramos“ filmą internete dabar!

Europos šalių kino forumo „Scanorama“ konkursinė programa „Naujasis Baltijos kinas“ ir portalas Lrytas.tv pirmą kartą pristato internetinį kino seansą – režisieriaus Andriaus Blaževičiaus trumpametražį filmą „Dešimt priežasčių“. Šis filmas 2011 metais „Scanoramos“ konkursinėje programoje „Naujasis Baltijos kinas“ buvo pripažintas geriausiu trumpametražiu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-03 11:38, atnaujinta 2018-01-23 13:11

Apie kitus internetinius kino seansus per Lrytas.tv galite sužinoti štai čia.

„Dešimt priežasčių“ – tai istorija apie Vytą, vaikiną iš daugiabučių namų rajono, tokio pat pilko kaip ir jo kaimynystė. Jam jau per dvidešimt, bet jis tebegyvena su tėvais. Šeimyna laiką leidžia žiūrėdama lietuviškos televizijos laidas. Vyto mergina Ona kitokia – ji savarankiška, turi pomėgių ir draugų. Su vienu iš jų Ona praleidžia vis daugiau laiko. Ir taip pilką Vyto kasdienybę užtemdo pavydas. Jis imasi ieškoti tiesos klaidžiuose daugiabučių kiemų labirintuose.

Apdovanojimai:

2011 m. - geriausias lietuviškas trumpametražis filmas - „Naujasis Baltijos kinas“, Europos šalių kino forumas „Scanorama“;

2012 m. - geriausias jaunasis kino operatorius (Linas Dabriška) - Lietuvos kino operatorių asociacijos LAC apdovanojimai „Ąžuolas“; 

2012 m. - geriausias lietuviškas trumpametražis filmas - Lietuvos kino apdovanojimai „Sidabrinė gervė“.

Filmą „10 priežasčių” portale Lrytas.tv bus galima pamatyti iki gruodžio 1 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.