H. Fordas medžios androidus filme „Bėgantis skustuvo ašmenimis“

Holivudo aktorius Harrisonas

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Mar 1, 2015, 1:18 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 11:35 PM

Praėjus daugiau negu 30 metų po to, kai 1982-aisiais buvo išleistas režisieriaus Ridley Scotto originalus filmas, H.Fordas vėl įkūnys androidų „replikantų“ medžiotoją detektyvą Riką Dekardą – tęsinyje, kurio filmavimas prasidės ateinančiais metais.

Hamptonas Fancheris, kuris padėjo parašyti „Bėgančio skustuvo ašmenimis“ scenarijų, taip pat grįžta naujajam projektui. Denisas Villeneuve'as derasi dėl režisavimo, o Ridley Scottas bus vykdantysis prodiuseris.

Pernai R.Scottas atskleidė, kad H.Fordas perskaitė tęsinio scenarijų, kuris jam padarė įspūdį. „Jis pasakė: „Oho, tai geriausias dalykas, kokį tik esu skaitęs“. Tai labai susiję su tuo, kas įvyko pirmajame filme“, – sakė režsierius.

Penktadienį skelbdamas apie H.Fordo dalyvavimą, prodiuseris Andrew Kosove'as sakė: „Mums garbė, kad Harrisonas prisideda prie mūsų šioje kelionėje su Denisu Villeneuve'u, kuris yra ypatingas talentas ... Negalėtume labiau džiaugtis šia nuostabia, kūrybinga komanda“.

H.Fordas kaip tik iš naujo įkūnijo kitą savo legenda tapusį mokslinės fantastikos veikėją iš praeities – Haną Solą naujame Jeffrey Jacobo Abramso režisuotame „Žvaigždžių karų“ (Star Wars) filme.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.