Dovanos „Oskaro“ nominantams – sekso žaislai, kelionė į Izraelį

„Oskaro“ premijos nominantai kartu nusifotografavo per priėmimą „Beverly Hilton“ viešbutyje ir išplatino bendrą nuotrauką. Tai – kasmetė tradicija. Renginyje dalyvavo beveik visi pretendentai į šio sezono premiją, tarp jų – Leonardo DiCaprio, Alicia Vikander, Brie Larson, Jennifer Lawrence, Mattas Damonas, Sylvesteris Stalonne. Nominantams įteikti ir specialūs sertifikatai.

Bendra „Oskaro“ nominantų nuotrauka – kasmetė tradicija.
Bendra „Oskaro“ nominantų nuotrauka – kasmetė tradicija.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2016, 6:54 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 1:37 PM

Kaip rašo žurnalas „People“, itin populiarus per priėmimą buvo S.Stallone. Jis keletą minučių kalbėjosi su L.DiCaprio. Dabartinės „Oskaro“ nominacijos S.Stallone laukė itin ilgai – pirmą kartą premijai jis buvo nominuotas prieš keturiasdešimt metų. 

Pagrindinių kategorijų „Oskaro“ nominantai šiemet gaus 200 tūkstančių dolerių vertės dovanų rinkinius. Tai rekordinės vertės dovanų rinkinys – 2015 m. bendra dovanų vertė buvo 125 tūkst. dolerių.

Kaip pranešė „The Guardian“, rinkinyje bus kosmetikos prekių, sekso žaislų, krūtinės pakėlimo operacijos sertifikatų ir turistinių kelialapių - dešimties dienų kelionė po Izraelį (55 tūkst. dolerių) ir pėsčiųjų žygis po Japoniją (45 tūkst. dolerių). Be to, nominantai galės metus nuomotis automobilį „Audi“.

Akcijoje,  kurią surengė Los Andželo viešųjų ryšių kompanija „Distinctive Assets“, dalyvavo įmonės, norinčios pareklamuoti savo prekės ženklus per „Oskaro“ ceremoniją. Dovanos skirtos nominuotiems aktoriams ir režisieriams. “Oskarų“ teikimo ceremonija vyks vasario 28 dieną.

Parengė Milda Augulytė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.