„Kine po žvaigždėmis“ – pamokanti istorija apie brolius

Ambicingas vienaakis Džo valdo barą „Belgica“, kurį, padedamas karštakošio brolio Frenko, paverčia populiariu klubu. Apie tai – Sandanso kino festivalyje apdovanotas filmas „Belgica“, kurį parodys „Kinas po žvaigždėmis“.

Kadras iš filmo „Belgica“.
Kadras iš filmo „Belgica“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 9, 2016, 9:59 AM, atnaujinta May 19, 2017, 10:22 AM

Felixo van Groeningeno juostą pamatysime liepos 9 d. 22.30 val. Valdovų rūmų kieme.

Džo ir Frenkas – visiškai skirtingi broliai. Jaunesnysis Džo mato pasaulį tik viena akimi ir nesisieloja dėl žemo ūgio. Nuo ankstyvos jaunystės jis puoselėja kūrybines ambicijas, tad begalinė meilė kokybiškai muzikai paskatino atidaryti barą „Belgica“, kurio scenoje gyvai groja ir naktinėtojus užveda įvairiausios grupės.

Keleriais metais vyresnis Frenkas jaučiasi visais atžvilgiais didesniu broliu ir kiekvienai situacijai turi susigalvojęs planą. Jis pasitiki savo beprotiškomis idėjomis šimtu procentų.

Frenkas netrukus taps antro vaiko tėčiu, turi neblogą automobilį, trokšta pasistatyti nuosavą namą ir nenustoja mylėti kitų gražių moterų, tačiau jo ambicijų netenkina nuspėjamas gyvenimas.

Atsitiktinis susitikimas bare su jaunėliu broliu po daugelio nesimatymo metų paskatina suvienyti jėgas dėl bendro tikslo. Džo kaip tik reikia patikimos pagalbos, nes vienam per sunku tempti finansinius įsipareigojimus.

Frenko pasiūlytos idėjos įpučia naktiniam barui energingo rokenrolo. Tiktai per kelias savaites broliai paverčia „Belgica“ geidžiamiausia pramogų vieta mieste su unikaliais koncertais.

Sugrįžusi sėkmė įkvepia plėstis ir dar labiau rizikuoti.

Net dangus jiems tampa pasiekiamas ranka. Tačiau lengvus pinigus nešantis naktinis verslas yra užkrečiamas dalykas, kai nepastebimas momentas, kad jau būtina sustoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.