Ingeborga Dapkūnaitė ir Johnas Malkovichius – vėl kartu

Po septynerių metų pertraukos bendras projektas vėl suvedė lietuvę Ingeborgą Dapkūnaitę ir vieną garsiausių pasaulio aktorių, amerikietį Johną Malkovichių. Pirmą kartą jų kūrybiniai keliai susikirto 2010 metais, pradėjus spektaklio „The Giacomo Variations“ repeticijas. Austro Michaelo Sturmingerio režisuotame keturių aktorių kameriniame spektaklyje J.Malkovichius vaidino pagrindinį veikėją – Kazanovą, o I.Dapkūnaitė – jo biografiją norinčią parašyti grafienę.

 „Apie meilę. Tik suaugusiesiems“.
 „Apie meilę. Tik suaugusiesiems“.
 „Apie meilę. Tik suaugusiesiems“.
 „Apie meilę. Tik suaugusiesiems“.
 „Apie meilę. Tik suaugusiesiems“.
 „Apie meilę. Tik suaugusiesiems“.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 30, 2017, 9:50 AM

Spektaklio premjera įvyko 2011 m. balandį Vienoje, o vėliau jis buvo sėkmingai rodytas Niujorke, Londone ir kitose didžiausiose pasaulio teatrų scenose. 

Dabar, praėjus septyneriems metams, abu aktoriai vėl susitinka naujame – šįkart kino – projekte. Nuotaikingoje komedijoje „Apie meilę. Tik suaugusiesiems“ J.Malkovichius vaidina itin populiarų gyvenimo būdo lektorių, skaitantį paskaitas apie svarbiausią iš visų jausmų – meilę. I.Dapkūnaitė vaidina vieną jo patarimų susirinkusių pasiklausyti žmonių. 

Filme yra ir dar viena lietuviška sąsaja – šios juostos prodiuserė, azerbaidžanietė Ana Melikjan. 2014 m. ji parašė scenarijų ir režisavo juostą „Žvaigždė“, kurioje vieną pagrindinių herojų suvaidino lietuvė Severija Janušauskaitė. 

Šiltoje, juokingoje ir išskirtinai seksualioje juostoje „Apie meilę. Tik suaugusiesiems“ – patys įvairiausi žmonės su skirtingomis istorijomis, savitomis problemomis, unikaliais norais. Tačiau raizgūs meilės klystkeliai ir netikėti, džiaugsmingi atradimai neaplenkia nei vieno iš jų. Puiki komedija apie meilės klystkelius ir atradimus Lietuvoje pradedama rodyti nuo rugsėjo 1 dienos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.