Elizabeth Olsen norėtų, kad jos personažas nebūtų toks apnuogintas

Stengiantis išgelbėti pasaulį, krūtinę išryškinantis seksualus korsetas tikrai nėra pats geriausias aprangos pasirinkimas ir vis dėlto, būtent tai tenka patirti aktorei Elizabeth Olsen, vaidinančiai Raudonosios raganos personažą filme „Keršytojai. Begalybės karas“ (orig. „Avengers: Infinity War“).

E.Olsen.<br>„Scanpix“ nuotr.
E.Olsen.<br>„Scanpix“ nuotr.
E.Olsen.<br>„Scanpix“ nuotr.
E.Olsen.<br>„Scanpix“ nuotr.
E.Olsen.<br>„Scanpix“ nuotr.
E.Olsen.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-04-30 15:40

Filmo reklaminio turo po pasaulį metu aktorė E.Olsen atskleidė, kad jei ji galėtų pakeisti vieną dalyką savo superherojės kostiume, tai būtų krūtinės iškirptės dydis.

Aktorės teigimu, nors jai ir patinka dėvėti korsetus, Raudonosios raganos korsetas galėtų būti bent kiek aukštesnis. Kitos superherojės – aktorės Tessa Thompson bei Scarlett Johansson, kurios atitinkamai vaidina Valkiriją bei Juodąją našlę – dėvi žymiai labiau kūną uždengiančius kostiumus.

Vis dėlto E.Olsen pripažįsta, kad superherojų gerbėjų bendruomenė nustojo žeminti moteris superherojes, vertinant tik jų seksualumą, nors jos pačios kostiumas, atrodytų, ir nepatobulėjo.

E.Olsen juokauja, kad filmavimo aikštelėje apsidairius aplink, ji yra vienintelė, kurios kostiumas turi tokią iškirptę, ir tai yra nuolatinis pokštas tarp kolegų aktorių.

Tačiau reikia pripažinti, kad dabartinis Raudonosios raganos kostiumas yra daug mažiau seksualus nei komiksų knygose, kur superherojės kūną dengė tik triko ir galvos raištis.

Viena iš priežasčių, kuria tiki E.Olsen, galinti paaiškinti superherojoms parenkamus kostiumus, yra ta, kad jos atstovauja ne vidutinėms moterims, bet fantastinėms ikonoms.

Kino juosta „Keršytojai. Begalybės karas“ kinuose nuo balandžio 27 d. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.