„Deadpool“ video anonsas: ciniškasis antiherojus sugrįžta į kino ekranus

Aktoriui ir scenaristui Ryanui Reynoldsui prireikė viso dešimtmečio, kad veiksmo komedija „Deadpool“ išvystų dienos šviesą, o kai filmas 2016 m. galiausiai pasirodė didžiuosiuose kino ekranuose, žiūrovai įsimylėjo ciniškąjį superherojų, kuris, atrodytų, yra pasiryžęs sulaužyti kiekvieną „Marvel“ kino visatos taisyklę.

 „Deadpool 2“.
 „Deadpool 2“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2018, 12:43 PM

Filmas ne tik uždirbo 750 milijonų dolerių, bet ir pelnė dvi „Auksinių gaublių“ nominacijas, įskaitant vieną pagrindinei filmo žvaigždei, aktoriui R.Reynoldsui. Tad nenuostabu, kad po dvejų metų pertraukos kinuose pasirodysiantis istorijos tęsinys – veiksmo komedija „Deadpool 2“ – yra vienas laukiamiausių 2018-ųjų metų filmų.

Nepagarbus, savikritiškas, kvailokas, kandus, kartais nuoširdus kaip vaikas, begėdiškas, nevengiantis smurto ir dažniausiai sunkiai pakenčiamas – Veidui Vilsonui, „Deadpool“ personažui, nerūpi, ką jis sako, įžeidžia ar kokius padarinius lemia jo veiksmai. Jis turi visišką laisvę, kurios gali pavydėti kiti superherojai, ir puikiai žino, kad yra laikomas komiksų antiherojumi.

Pirmoje dalyje, Veidas Vilsonas, buvęs specialiųjų pajėgų kariškis, susirgęs vėžiu ryžtasi eksperimentiniam gydymui, tačiau patenka į išprotėjusio mokslininko rankas, yra kankinamas ir klaikiai subjaurojamas, tačiau įgyja unikalią gydomąją galią (po nelaimingo atsitikimo gali užsiauginti nors ir naują ranką). „Deadpool“ siekia atkeršyti savo skriaudėjams bei susigrąžinti savo gyvenimo meilę Vanesą (akt. Morena Baccarin).

Istorijos tęsinys „Deadpool 2“ žada dar daugiau sprogstančio veiksmo ir išskirtinai juokingų, dažnai necenzūrinių dialogų – visko, ką įsimylėjome pirmajame filme. Pagrindinis nepraustaburnio herojaus vaidmuo, žinoma, ir vėl patikėtas aktoriui Ryanui Reynoldsui, prie scenarijaus grįžo rašytojai Rhettas Reese'as ir Paulas Wernickas, o režisieriaus kėdė atiteko „Džono Viko“ franšizės kūrėjui Davidui Leitchui.

Net ir pažiūrėjus filmo anonsą, scenarijus netampa aiškesnis, o kino studijos „20th Century Fox“ pranešimuose spaudai yra vartojami kodiniai žodžiai. Akivaizdu tik tai, kad Veidas specialiai užduočiai formuoja naują „X-Force“ bendražygių komandą. 

Nepaisant to, kad tęsinyje pasirodo „Cable“ personažą vaidinantis aktorius Josh Brolin, „Deadpool 2“ neturi vienintelio, tradicinio ūsuoto piktadario. Nuotaikingame superherojų filme taip pat vaidina T.J.Milleris, Leslie Uggams, Brianna Hildebrand, Stefanas Kapičićius, Zazie Beetz ir kiti.

Veiksmo komedija „Deadpool 2“ kinuose nuo gegužės 18 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.