Laiko patikrintų knygų kolekciją pradeda R.Bachas

Siekiantiems tobulėti ir mėgstantiems skaityti, tačiau pritrūkstantiems laiko atsirinkti vertingus kūrinius, knygynas „Pegasas“ sudarė populiariosios klasikos kolekciją. Joje – populiarūs išliekamąją vertę turintys žinomų rašytojų kūriniai nuo Antoine'o de Sent Egziuperi, Richardo Bacho iki Hermano Hese's, kuriuos rekomenduojama ne tik perskaityti, bet ir turėti savo namų bibliotekoje. Laiko patikrintų knygų kolekciją su specialiai kurtu drobiniu viršeliu nuo kovo mėnesio bus galima rasti visuose „Pegaso“ knygynuose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2014, 12:42 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:02 PM

Pirmoji „Pegaso kolekcijos“ knyga, pasirodysianti knygyne kovo mėnesį, – R.Bacho „Tiltas per amžinybę“. Gegužę knygynus pasieks Jane Austen „Puikybė ir prietarai“, vėliau – H.Hese's knyga „Stepių vilkas“ ir pirmą kartą į lietuvių kalbą išverstas A.de Sent Egziuperi kūrinys „Lakūno užrašai“. Ateityje kolekciją planuojama pildyti ir kitais populiarių, visame pasaulyje žinomų rašytojų kūriniais.

Anot bendrovės „ALG knygynai“, valdančios knygynus „Pegasas“, vadovės Lilijos Tolbatovos, „Pegaso“ kolekcija sudaryta tik iš gerai žinomų, išliekamąją vertę turinčių kūrinių, kurių dėl riboto tiražo skaitytojai dažnai pasigesdavo knygynuose. Jos teigimu, kolekcijos knygos turėtų patikti tiek kokybiškos literatūros mėgėjams, tiek knygų kolekcininkams.

„Dauguma žmonių, mėgstančių skaityti, gyvena aktyvų gyvenimą, turi ne vieną pomėgį ir ne visada randa laiko atsirinkti tikrai vertingus kūrinius. Ši kolekcija skirta būtent jiems – ieškantiems nesenstančių knygų, kurias galima skaityti kelis kartus ir atrasti ką nors nauja. Manome, kad šios knygos pradžiugins ir tuos skaitytojus, kurie dėl išpirktų tiražų nespėjo įsigyti anksčiau leistų, didelio susidomėjimo sulaukusių kūrinių. Kadangi kolekciją sudaro tik laiko patikrintos knygos, tikimės sudominti ir tuos, kurie kaupia savo namų biblioteką“, – sakė L. Tolbatova.

Populiariosios klasikos knygos išsiskirs ne tik turiniu, originaliu leidimu, bet ir specialiai kurtu drobiniu viršeliu. „Pegaso kolekcijos“ knygas galės įsigyti tik lojalūs knygyno klientai, t.y. turintys „Pegaso“ lojalumo kortelę. Ši kortelė nemokamai išduodama visiems pageidaujantiems knygyno klientams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.