Savita dainininkė A. Pabarčiūtė tapo moterų laimės mokytoja

28 metų Andrė Pabarčiūtė daugeliui iki šiol buvo žinoma kaip originali improvizacinės muzikos kūrėja, parengusi įdomių programų su talentingais lietuvių džiazmenais, vokiečių būgnininku Klausu Kugeliu ir jo grupėmis, šiuolaikinio šokio kūrėjais. Pastaruoju metu ilgam dingusi iš scenų muzikė staiga pasirodė jau kitu – rašytojos – amplua.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 6, 2014, 3:29 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 10:18 AM

Menininkė parašė knygą „Moters magijos mokykla“, kurią išleido leidykla „Alma littera“. Svajojate apie idealius santykius? Trokštate neišsekančios meilės ir supratingumo? Norite atskleisti savo talentus? Andrė žino, kaip to pasiekti ir žada atsivertusioms jos knygą moterims padėti suvokti savo prigimties genialumą, aptikti stipriąsias moteriškumo puses, išmokyti nebijoti „stogą nešančių jausmų“, atsikratyti kompleksų bei atpažinti ne tik savo, bet ir kitų galimybes.

Naujoje knygoje A. Pabarčiūtė dalijasi autentiška savo ir kitų moterų patirtimi, asmeninio dvasinio tobulėjimo būdais.

„Atradau gyvenimo kelią, pašaukimą ir susikūriau tokį gyvenimą, kuriame esu absoliučiai laiminga. Jau nuo vaikystės intensyviai domėjausi tuo, kuo pati užsiimu ir ko mokau: žmogaus neribotomis galimybėmis ir jų realizacija. Visada jaučiau, kad žmoguje slypi nepaprastos galios. Apimta įkvėpimo dalinuosi su kitais savo patirtimi ir tobulėjimo metodais per savo mokymus, muzikuodama o dabar – ir šioje knygoje“, – pasakojo A. Pabarčiūtė.

Pasak autorės, jos pirmoji knyga skirta ne tik moterims, bet ir jas mylintiems vyrams, kuriems ji padės geriau pažinti ir suprasti moteris, jų prigimties dėsnius, rasti sprendimus kuriant laimingus santykius, intymų gyvenimą. Knyga parašyta kaip vadovėlis, kuriame yra tikrų istorijų ir praktinių patarimų.

„Svarbiausias pojūtis, kuris atsiranda kiekvienam žmogui augant ir tobulėjant – laimės jausmas. Jeigu asmuo visą gyvenimą tobulėja, jis dažniau gali jaustis laimingas ir visavertis. Mokymasis yra laisvė būti savimi, nuolatinis pažinimas, kuris suteikia daug teigiamų emocijų. Tobulėjimas galiausiai gali tapti gyvenimo būdu, nes taip gera ir įdomu ne fragmentiškai, bet nuolat patirti vis naujas džiaugsmo, prasmingo gyvenimo spalvas“, – svarstė A. Pabarčiūtė.

Autorės teigimu, knyga „Moters magijos mokykla“ tinka ne tik bet kurio amžiaus, bet ir visų tautybių moterims. A. Pabarčiūtė neslepia turinti planų išversti knygą ir į kitas kalbas.

Pati Andrė teigia jau 14 metų kryptingai tobulėjanti. Ji mokėsi iš europietiškos dvasinės transformacinės tradicijos ir autentiškų Kašmyro tantros meistrų. A. Pabarčiūtė yra „Moters magijos mokyklos“ įkūrėja, mokytoja, emocinio intelekto lavinimo specialistė.

Gaila, kad jos nebegirdime džiazo scenose. Čia trūksta Andrės keistų vizijų, egzotiškų garsų ir technikų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.