Testas: ar drąsiai galite prašyti lietuvių rašytojo autografo gatvėje?

Jeigu mėgstate skaityti lietuvių rašytojų eilėraščius, apsakymus, pjeses ar romanus, greičiausiai šį tą žinote ir apie jų autorius. Bent jau iš veido gatvėje tikrai pažintumėte. Ar tikrai?

Ar gerai pažįstate lietuvių rašytojus?<br>Archyvo nuotr.
Ar gerai pažįstate lietuvių rašytojus?<br>Archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 30, 2016, 6:15 PM, atnaujinta May 11, 2017, 5:05 PM

Kas būtų, jei nešini savo mėgstamo autoriaus knyga kokiame nors skersgatvyje susidurtumėte su kažkur labai matytu žmogumi ir staiga pamanytumėte, kad tai, knygos, kurią nešatės, autorius. Turbūt paprašytumėte autografo. O jei tas žmogus atkirstų: „Jūs suklydote!“ Gal pamanytumėte, kad tai jūsų mėgstamo autoriaus dvynys.

Ar gerai pažįstate lietuvių rašytojus? Ar gatvėje juos atpažintumėte? Siūlome išspręsti šį nesudėtingą testą ir pasitikrinti, ar drąsiai galite prašyti lietuvių rašytojo autografo tiesiog gatvėje?

(Jeigu nematote testo, greičiausiai naudojatės mobiliuoju telefonu ir čia patekote per feisbuką. Tokiu atveju viršutiniame dešiniajame kampe spauskite „SHARE“ ir pasirinkite opciją „Open in Browser“.)

Sėkmės!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.