Kino teatre „Pasaka“ - raiškesnis vaizdas ekrane

Ruošiantis įtemtam kino festivalių sezonui, kino teatre „Pasaka“ sumontuotas naujas skaitmeninis projektorius. „Kino pavasario“, „Šeršėliafam“, „Žiemos ekranų“ festivalių rengėjai ir žiūrovai galės pamatyti naujausius kino filmus skaitmeniniu formatu, kuris užtikrins aukščiausią rodomų filmų vaizdo ir garso kokybę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 24, 2013, 1:16 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 8:17 AM

Naujojo projektoriaus privalumus galės pastebėti jau šį penktadienį į „Žiemos ekranus“ susirinkę žiūrovai. Pagrindinė „Žiemos ekranų“ programa bus rodoma naujuoju skaitmeniniu projektoriumi.

Kultinio režisieriaus Quentino Tarantino filmas „Ištrūkęs Džiango“, Lietuvoje pradedamas rodyti jau šią savaitę, neaplenks ir kino teatro „Pasaka“. Jau šį šeštadienį „Auksinių gaublių“ ir „Oskaro“ nominanto premjera „Pasakos“ didžiojoje salėje.

Į kino industrijos technologinius pokyčius reaguoja ne tik Lietuvos kino teatrai, bet ir lietuviškų filmų kūrėjai. Todėl naujausius ir šiuo metu itin žiūrovų mėgstamus lietuviškus filmus - Kristinos Buožytės „Aurorą“, Mario Martinsono „Tylią naktį“ kino teatre bus galima pamatyti iš skaitmeninio projektoriaus.

Pasak kino teatro „Pasaka“ direktoriaus Justo Prascevičiaus, skaitmeninio kino projektoriaus atsiradimas atveria galimybes lanksčiau planuoti kino premjeras ir pasiūlyti kino teatro žiūrovams naujausius filmus itin kokybiškai.

Kiekvieną penktadienį ir šeštadienį „Pasakos“ repertuare naujai pasirodantys filmai slepiasi po rubrika „Repertuaro intriga“. Tai staigmenos, kurių pavadinimą žiūrovai sužinos tik penktadienį ryte užsukę į kino teatro „Pasaka“ svetainę www.kinopasaka.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: pabėgėlių integracija – nauda ar žala darbo rinkai?