Lietuva pristatys muzikos naujienas mugėje MIDEM

Lietuva sausio 26-29 dienomis Lietuva tradiciškai dalyvaus Kanuose (Prancūzija) jau 47-ą kartą

Lietuvos nacionalinė filharmonija MIDEM mugėje pristatys savo kolektyvų įrašus ir Lietuvos muzikų koncertus Lietuvos pirmininkavimo Europos Tarybai laikotarpiu.<br>M. Aleksa
Lietuvos nacionalinė filharmonija MIDEM mugėje pristatys savo kolektyvų įrašus ir Lietuvos muzikų koncertus Lietuvos pirmininkavimo Europos Tarybai laikotarpiu.<br>M. Aleksa
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 24, 2013, 11:22 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 8:43 AM

Muzikos informacijos ir leidybos centro kartu su VšĮ „Versli Lietuva“ įrengtame nacionaliniame stende savo produkciją bei paslaugas pristatys Lietuvos nacionalinė filharmonija, Kauno miesto simfoninis orkestras bei valstybinis dainų ir šokių ansamblis „Lietuva“, įrašų kompanija „Semplice“, Lietuvos kompozitorių sąjunga, Lietuvos džiazo federacija, Muzikos informacijos ir leidybos centras, gamintojai „BOD Group“ ir „BRD“.

MIDEM kasmet sukviečia daugiau kaip 7 tūkst. muzikos profesionalų - leidėjų, prodiuserių, platintojų, festivalių rengėjų, muzikos agentūrų atstovų iš 75 pasaulio šalių. Kaip visuomet, šių metų MIDEM rengiama solidi konferencijų programa, daugybė koncertų ir vakarų, kurie paverčia šią mugę itin patrauklia susitikimų vieta ir nuolat primena, kad gera muzika skatina ir sėkmingą verslą.

Lietuvos nacionaliniame stende bus pateikiama įvairi informacinė medžiaga, reklaminių leidinių serija - pop/roko muziką, elektroniką, džiazą, folklorą, klasikinę ir šiuolaikinę muziką pristatančios garso ir vaizdo plokštelės. Lietuvos nacionalinė filharmonija pristatys savo kolektyvų įrašus ir Lietuvos muzikų koncertus Lietuvos pirmininkavimo Europos Tarybai laikotarpiu.

Specialiai šių metų mugei Muzikos informacijos ir leidybos centras išleido dvi naujas kompaktines plokšteles iš serijos „Note Lithuania“ - naują lietuvių pop/rok/elektronikos rinkinį bei kompaktinę plokštelę „Note Lithuania - Folk“, kuriame pristatomas lietuviškas folkloras ir modernizuotos jo atmainos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.